/i/Teknoloji

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +203 -78
    Üst dipçe : Trende girmişiz beyler. Burada prim kasılmadan trende girilmez ilkesini aştığımız için mutlu oldum.
    Şimdi size yağ çekip trende girerdim ama gerçeği söyleyip çuğulanmak yeğdir. Azıcık öz eleştiri yapmassak çok şey kaybederiz.
    Demeden geçemeyeceğim bunların hepsi oy için uydurulmuş şeyler. Gerçekten iş başaracak olan aslesan mühendisleri bilekleri kesilerek öldürülmüştür. BOP PROJESi.

    1_Altay tank




    Bu tankın şasesi japon type 10 tankının aynısıdır kulesi ise g.kore
    xk-2 tankının aynısı sadece ateş kontrol sistemi yerli motor yine g. kore bizim v8 motor yapabilmemiz için önce araba motoru yapmamız sonra evrimleştirmemiz gerekiyor ama ortada araba bile yok amk.

    2_Atak Helikopteri




    Bu da bize yerli diye tanıtıldı halbuki italyada t-129 diye geçiyor.
    Bu helikopter ordumuzun envanterindeki taaruz helikopteri açığını kapatmak için getirildi. Gündemi takip edenler bilir italyanlara ihale yoluyla yapılması istendi. Yani parayı verdik onların mühendisleri çizdi tasarladı yaptı.

    3_Fırtına Obüsü




    Haberlerde %100 yerli diye geçer fakat motoru alman yapımıdır. O yüzden istediğimiz sayıda üretip satamıyoruz. Bu obüs panter obüsünün kundağı motorlu halidir atış kontrol sistemi yerlidir.

    4_Hürkuş Eğitim Uçağı




    Şaşırmayın ama bunun da motor alman kanat fransız tasarımı.

    Bunları yazmaktan zevk almıyorum bilakis utanıyorum ama bu gerçekleri sizinde görüp ooov akp neler yaptı be başkan yapalım seçimlerinize engel olmak istiyorum.
    ···
   tümünü göster