/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
https://encrypted-tbn2.gs...UY-PpGJbeJIdu8BDnfzeD4gmZ
  1. 1.
    +1 -1
    Öncelikle liseli olduğumu belirtmek isterim lise sonda falanda değilim 10. Sınıfım 1.90 boyundada değilim hafif kaslı bir vücudunda yok bizim yurdun 100 metre ilerisinde BiM var ve kasiyere ibretlik , hipersonik vb. Ayarda vermedim.ilk günden 10 düşman 10 kardeş ve bi sevgili kazanmadım 2. Yının sonundayım ve hala kazanmadım.

    Ama size sınav döneminde gördüğüm fantastik rüyamı anlatabilirim.

    Ben ve bikaç arkadaşım Konferans salonunun arkasında sigara içerken birden hava karardı ve ufuktan sesler gelmeye başladı
    Evet bu bir uzaylı istilasıydı uzay gemileriyle dünyamıza saldırıyorlardı ve benim Rüyam olduğu için dünyayı kurtaracak ta bendim . Hemen okulun bahçesine çıktık ve okuldan yürüttüğümüz potokobi makinalarıyla anında beş tane uçaksavar güç topu yaptık ve bunlar konferans salonunun kapısına koyduk ardından okulun çevresini güç kalkanıyla kapladık.

    Gelene geçene sıkıyoruz elimizden gemi kurtulmuyo ve bu sırada emirler yağdırıyorum .
    Bu AMK uzaylıları bizim topları vurmaya başladı bir iki derken bizde bi top kaldı oda benim kullandığım ama onların da anasını gibmiştik.

    Nasıl vuruyorum ama bir ona bir buna sonunda bu uzaylılar bitti benim topumdada güç kalmamıştı derken daha büyük bir gemi o ne AMK bunların bossları gelmiş çıldırıyorum" hemen şuna güç takviye edin" bağırdım . Bunlar nası bulduysa topu şarj eddiler ben bu gemiye bi geçirdim paramparça oldu gemi tabi seviniyoruz uzaylıları yendik diye bir baktım bütün okul konferans salonuna doluştu .
    Ulan güç kalkanı yokmuydu dedim bunlar nası giriyo buraya "efendim güç kalkanının gücünü topa aktardık " dediler. Neyse zaten uzaylı kalmadı dememle gökten uğultular geldi birde ne görüyüm başta müdür ardında öğretmenler uçarak geliyor. Saldırın dedim taşlan sopaylan saldırıyoruz bunlara ama bişey olmuyor meğer uzaylıların başı bu oruspu müdürmüş

    Derken biz yenildik bu oruspu müdür bizi otururdu sandelyelere ve sınav yaptı.
    ···
   tümünü göster