/i/Tespit

  1. 1.
    +20 -3
    1) elinden düşürmediği telefon: bunlar sürekli ellerinde telefon biriyle mesajlaşırlar. özel bir şey yazılacaksa kuytu bir köşeye çekilirler, değilse 3-4 kişi gözleri telefondayken 6. hisleriyle koridorda şaşırmadan yürürler. konuştukları çoğunlukla dedikodu, erkek muhabbeti ya da nerede ne yaptıklarıdır.

    2) dövme: dövme kevaşeliğin mührüdür. çoğunlukla gibiştikten sonra yaptırırlar. "gibiştim, memnunum, yine yapacağım, istekli erkeklere duyurulur" mesajı verilir. ilgi toplama amacı da vardır. dövme ne kadar gösterişliyse kevaşelik de o kadar şiddetlidir.

    3) göğüs ve göbek dekoltesi: bu da ilgi toplamak için yapılır. ortamda özellikle dikkatini çekmek istedikleri bir erkek varsa göğüs ve göbeği açarlar. cinselliğe ilk adım için açıktan açığa doğrudan vücutlarını kullanırlar, en arsız olanları bunlardır.

    4) turuncu, sarı, mavi, mor ya da kızıla boyanmış saç: öyle yapınca çok güzel olacaklarına inanırlar ama birçoğu eski hallerinden daha kötü gözükür. bu da zaten erkeğin dikkatini çekmek için yapılır. böyle yapınca adeta bir ciks objesi haline geleceklerine inanırlar.

    5) aşırı makyaj ve koku: makyajdan önce kendi bakımsızlığından ötürü gayet soluk ve pürüzlü olan yüzlerini makyajdan sonra kireç gibi ağartıp dümdüz hale sokarlar. bu sayede birçok abazanın dikkatini çekip ego da kasarlar. bir de üstüne parfüm şişesini boşalttı mı artık abaza çekim merkezi olmuştur. içlerinde bunun sayesinde sevgili bulup evlenenler çoktur.

    6) tek çekindiği resimleriyle dolu facebook profili: aşırı kendini beğenmişliğin işeretidir. profilleri dudak büzüp göğüsleri belli ederek çekindikleri resimleriyle doludur. bunlar birçok erkeği peşlerinde süründürüp onları düşünerek banyoda kendi amlarını avuçlarlar ama yalnızca bir tanesine verirler.

    çoğunluğu göre yazdım.
    ···
   tümünü göster