/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +18 -2
    bundan 6 yıl önce herşey liseye başlamamla gerçekleşti.

    Ben liseye başlamadan önce yazın babam fabrikada çalışıyordu ve bir gün annemle kavga etmişlerdi falan konuşmuyolardı 1 hafta falan geçti babam fabrikada merdivenlerden düşüp sağ kolunu kırmıştı ve yüzündede zedelenmeler vardı.

    neyse işte benim kafa zaten değişik o aralar akvaryumdaki mal mal dolanan balıklar gibiyim.

    lisenin ilk günü normaldi kimse konuşmuyordu nerdeyse kimse kimseyi tanımıyordu ama aradan 1 hafta falan geçti arkadaş ortamlara oluşmaya başladı benim yoktu tek tabanca takılıyordum mal gibi .

    Bir gün canıma tak etti bende gideyim konuşayım arkadaş ortamı kurayım yoksa kafayı yicektim. Neyse gittim denedim baktım olmuyor 9.sınıf bitti 10 a geçti ve kafamda geçen yıl gibi olmaması için planlar kuruyordum ne yapsamda bunlar benimle konuşsa arkadaş olsak diye.

    Planım benim ölüm fermanım dı resmen. Sınıfta troll olmayı planlıyordum normal troll değil hard troll kimsenin yapamayacağı patavatsızlıkları yapmayı planlıyordum ve planladığım gibi oldu.

    sonuç ne benle sadece arada bir konuştular beni eziklemeye devam ettiler benim aptal olduğumu düşündüler ama ben sadece yalnızlık çekiyordum.

    eee o plan benim karakterime işlemişti ama bir yanımda bunlara karşı geliyordu yapma diyordu . Elimde olmadan ben bunu yapmaya devam ettim.

    liseden iyi kötü mezun olduktan sonra bir yanım hayla troll takılırken bir yanım ağırbaşlı bir insan olmayı istiyordu.

    bu zihnimin istekleri bir konuşma esnasında ani duygu değişikliklerine itmeye başladı elimde olmadan gülerek anllatığım bir şeyi birden ne gülüyonuz komikmi diye devam ettiriyoydum ve insanları kendimden dahada uzaklaştırıyordum.

    AMA BENiM TEK BiR SORUNUM VARDI O DA YALNIZ LIK O OLSAYDI BELKi ŞUAN NORMAL BiR iNSAN OLABiLiRDiM...
    ···
   tümünü göster