/i/Tespit

  1. 26.
    0
    Seni bilmiyorum ama hayatta bazı şeyleri yaşamayan insan anlayamaz bunu. Neden savaşırsın biliyor musun?Özgür olmak için. Belki birilerine köpeklik veya uşaklık yapıyor olabilirsin ama bu savaş seni olduğundan daha özgür yapmayı sağlıyorsa savaşırsın. Zaten eninde sonunda öleceksin.Ama özgür ölmek gibisi yoktur bana göre. Aslında savaş sisteme bir baş kaldırıdır. Sokakta yüzüne bakmayacağın senin tipe bak çirkin fakir gerizekalı mal pislik dediğin adam gün gelir savaşta yakana yapışır. Aslında savaş aşağılamanın geri dönümüdür. Yani sen veya bir millet herhangi bir milleti veya herhangi bir insanı aşağılarsın.O sana karşı ya sessiz durup senin onu ezmeni izler yada savaşarak karşılık verir.Bu işin doğasıdır yani.
    Umarım ezilen tarafta bir gün sen de olursun da beni anlarsın. Büyük ihtimal yaşın küçük ve şu ana kadar ne iş hayatında ne gerçek hayatta ezildin yada baskı görmedin.
    One day, Things will change my friend. Things will change.
    ···
    1. 1.
      0
      Eğer özgür değilse hayatta kaybedecek birşeyi olmadığı için insan savaşır.
      Yaşım 24 ve olgunca düşündüğüme inanıyorum. Fakat benim bahsettiğim savaş tipi halk savaşı vs. Değil. zengin ülkelerin para hırsıyla seçtiği insanları ölüme göndermesidir.
      ···
    2. 2.
      0
      Savaşın türü olmaz savaş hep savaştır aslında. Yani birey vs toplum ülke vs ülke farketmez yani. ikisindede birinin diğerinin özgürlüğünü kısıtlaması yüzünden başlar bu süreç. Veya birinin daha fazla özgürlük istemesinden.
      ···
   tümünü göster