/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -4
    Üniversite sondum Yurtta kalıyordum.Çalışkan bir öğrenciydim ve maddi imkanlarım azdı. Hatta tuvalet kağıdı bile alamıyordum sırf masraf olmasın diye. Vize zamanı arkadaşlardan defterden kağıt ister onla, final zamanıda ödünç aldığım, hiçlediğim vize notlarıyla zütümü silerdim. Ayda bir tuvalet kağıdı konulur onuda kürt bebeleri çalar odalarında kullanırlardı.

    Bir gün tuvaletten çıktım ogünde karın ağrıyor bütün bi dönemin notu gitti. Peşinden yattım sabah yazı asmışlar "teknik arıza nedeniyle 10 gün bütün tuvaletler kapalıdır".Her taraf tak gibi kokuyodu bütün kat, millet sıçmaya yurttan çıkıp okula gidiyo faln.

    Bi süre sonra ben yine almışım devre analizi notlarını tuvalete gidiyorum arkadaş;"Kanka bende peçete var tuvalete gideceksen" dedi.Bi utandım eyvallah dedim. Tuvalete gidince kapıyada yazmışlar "Tuvalete sadece tuvalet kagidi atınız ,kagit atmayiniz" sıçamadam urançla döndüm bi odayada kulak misafiri oldum yolda;
    34 numaradaki çocuk tıkamış amk adam zütünü kagida siliyomuş onu görmüşler geçen puhahahaha. üzüldüm,ötekileştirildim, örselendim... Hayatımdaki en kötü anıdır buda.

    Edit:E be dıbına koyduklarım şu kadarcık yazıyı okumaya üşenip, buna bile uzun, kalabalık,boşluksuz diyorsunuz. Ulan sözlük yazılı bir araçtır beğenmiyorsan gibtir git yutup tan ruhi çenet izle gavat
    ···
   tümünü göster