/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +25 -13
    Yargilarim kimsede bisey diyemez! Hani dusunce ozgurlugu diye bagiriyodunuz? Alin size dusunce ozgurlugu. Mini giyiniyorsa benim gozumde huurdur arkadas. Ben hic barda diskoda kerhanede duzgun kapali giyinen kiz gormedim. Nerde kadin haklari savunucu dernekleri varsa allah belasini versin. Bu derneklere cogu kadin bile karsi. Bunlar kadin haklarini degil kadinlarin uçkur ozgurlugunu savunuyorlar. Bir avuc sex bagimlisi kari toplanmis her yarraga eylem yapiyorlar. Lan bi gibtirin gidin postal yalayici provakatorler.

    Bunlarin kocalari asiri raki icmekten iktidarsizlik yasiyorlar ve bunlari iyi gibemedigi icin baskalarina da ozgurce vermek istiyorlar ama halk tarafindan huur yaftasi vurulmasindan korkuyorlar. Bu yuzden ozgur gibişin kadinlar icinde normal bisey oldugunu empoze etmeye calisiyorlar halka. Gidin tedavi olun eylem yapacaginiza . Sex bagimliligi bir hastaliktir.

    Sen kocani üst komsuyla aldat sonra adam cinnet gecirip kafana sıkınca "kidin ciniyitliri dirdirilsiin.s" Oldu aminakoyayim. Adamin hayat arkadasi, beraber hayat surmeye karar verdigi, aşık oldugu mukemmel kadin; onu üst komsusuyla aldatinca adamin girecegi pskolojik buhrani dusunebiliyormusunuz? Bu adam kadinida öldürür, apartmani havaya da ucurur. Hepsine agir tahrik indirimi verilmeli. Aha daha gecen kadinin biri kocasini oldurdu beraat etti. Kadin haklari dernekleri hemen cok guzel karar diye aciklama yapiyor. Once insan olun arkadasim. Bir insanin hakkini kadin veya erkek oldugu icin degil "insan" oldugu icin savunun!

    Bunlara destek veren bazi minik anarsist orgutler ve basta CHP ve HDP olmak uzere destek veren tum siyasi partilerin allah belasini versin. Bunlar ozgurlugu sadece özgür sex olarak algilamislar. Zaten kucuk bir azinliksiniz şu ulkeyi bi terk edin artik.
    ···
   tümünü göster