/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6 -21
    Olay bu gün gerçekleşti daha 1-2 saat evvel allahtan bi sıkıntı çıkmadı.
    Bu gün de okul çıkışı evime doğru gitmek amacıyla dolmuşa bindim. Ben uzun zamandır manitası olmayan bir panpanızım biraz kendi çapımda yakışıklıyım ama asosyallikten dolayı pek kız arkadaş bulamıyorum. Bunlara ek olarak da otuzbiri bırakmaya çalışıyorum (1 senedir otuzbiri bırakıcaz güya amk) acayip zarar veriyor artık çok erken boşalıyorum. Zaten hikayenin sebebi de o.
    Dolmuşta seyir halindeyken bir durakta acayip derecede doldu minibüs ben de kendimle hesap yapıyorum aslında ama sadece hesap olarak kalıyodu genelde güzel bir kız bindi daha sonra çingene benziyen ama taytlı küçük zütlü bir hatun tam önümde durdu.
    ilk başlarda kendimi geri çektim şöyle böyle ama 3 gündür 31 çekmediğim için sonradan şeytana uydum birazcık deydireyim dedim. küçük hareketlerle kurbanı rahatsız etmeden deydirmeye çalışıyorum ama kız benim dalganın tam tersi istikametinde şöyle böyle derken birden kızda geri geldi ve olan oldu daha bırak dalgayı kızın zütü bacağıma değer değmez hunharca boşalmaya başladım. Herkes olanlardan habersiz bir şekilde seyir halinde ama altta fırtınalar kopuyor bildiğin işemiş gibi oldum. hiç bir şekilde ifade değiştirmeden boşalmayı öğrendim. umarım anlayan olmamıştır ama bir kızla arada göz göze gelioduk ondan şüphelendim. bir de donu saklamaya çalışmam falan tam rezillik. eve gelince de bu olayın üstüne de 31 çektim amk. yani 31 birakma eylemi yine son buldu.

    size de günah çıkartmaya geldim gençler. Sizce anlamışlarmıdır amk?

    Edit= Olum niye çuğuluyonuz ben de isterim uzun süre zevkini ala ala orgazm yaşayıp boşalmayı. ama napıyım erken boşalıyorum

    Edit2= Bu arada yaptığımı doğru bulmuyorum beyler fortcuları sevmiyorum ama o an gözüm döndü zaten elimde patladı resmen amk
    ···
   tümünü göster