/i/Tespit

  1. 1.
    +18 -6
    Not:Evet izmirde yaşıyorum ama gavat değilim, sevgilim bile olmadı mk.

    1-) Köşede yiyişen gençler: Tehlikesizlerdir. Her durakta görülme ihtimalleri vardır.
    2-) 4 5 kişi halinde dolaşan tırrekler: Tehlikelidirler. Sizden 50 kuruş, ateş vs isteyebilir, eğer kızsanız asla ve asla yakınlaşmayın bunlara çünkü taciz etme ihtimalleri vardır. Genelde şirinyer durağında ve kemer durağında görülürler.
    3-) Alışverişten dönen Karşıyakalı kokoş teyzeler: Zararsızlardır. Ellerinde kıyafet mağazalarının koca poşetleri bulunur, yer vermezseniz kendi aralarında söylenirler. Alışveriş mağazalarının olduğu duraklarda ve Karşıyaka civarı duraklarda görülürler.
    4-) Gerizekalı genç kızlar: Genelde 2 kişi olurlarlar, 87 inç telefonları daracık pantolonlarının cebine sığmadığı için telefonları ellerinde olur. Boş koltuk gördüklerinde ceylan göre çita hızında koltuğa otururlar. Eğer koltuklar karşılıklıysa ve karşı koltukta bir erkek oturuyorsa, erkeğe umrumda değilsin hissiyatı verirler, genelde arkadaşlarının aşk ilişkilerini konuşurlar ve twitter takipçilerini konuşurlar. Konuşmaz ve bakmazsanız tehlikesizdirler. Her durakta görülebilirler.
    5-) Kankasıyla gezmeye çıkmış erkek: Tehlikesizdirler. Genelde izbandan inene kadar kankasıyla geyik muhabbeti yapar. Güzel kız görürse çaktırmadan keser. Her durakta görülebilirler.
    6-) Kendi halindeki kız: Kimse umrunda değildir, geçer bir yere oturur ve müzik dinler. Her durakta görülebilir.
    7-) Büyük boy valizi olan kız: Öğrencidir, ailesinin yanına gitmek için havaalanına gitmektedir. Tehlikesizdir. Halkapınar ve şirinyer durakları civarında görünürler.
    8-) Son ses rock dinleyen genç: Tehlikesizdir. Dinlediği müziği izbandakilere de dinletir. Her durakta görülebilirler.
    ···
   tümünü göster