/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +12 -2
    evet beyler geçen gün babam tarihi telefonu olan nokia 3310 dan sıkıldığını ve bana yeni telefon almak istediğini söyledi. neyse gittik aldık bi s3 mini yükledim içine candy crush facebook hava durumu vs. uygulamaları. aldı eline telefonu baktı kurcaladı falan bana dedi ki "şu waşapı da yüklesene" anlamadım tabi ilk başta.3 4 kez söylettikten sonra anladım ne istediğini indirdim whatsappı. bütün inceliklerine kadar anlattım.

    anlatmaz olaydım. babam gece vardiyasıyla çalışır baya geç gelir bu yüzden. bende yatakta telefonla oynamaya bayılırım geceleri. babamda aşırı kıl olur her eve gelişinde bakar kapıdan yattım mı uyudum mu diye. neyse bi gece yine whatsappta kızla konuşuyorum naz yapıyo
    falan filan. saat 4ü geçmişti sanırsam. baktım kapı tıkırdıyo hemen koydum telefonu uyuyomuş gibi yaptım. babam girdi odaya yine kontrol edicek paranoyak herif. geldi başıma açtı telefonunu bi 2 dakika kurcaladı sonra yattığım yerden 3 metre ileri uçmam bir oldu. whatsapptan son görülmeye bakmış. beni kandırcan hayvanoğlu hayvan diye ağzımı yüzümü gibti. o gün bu gündür son görülmeyi kullanmam.

    buda böyle bi anımdır.

    özet: babam son görülmeme bakarak belamı gibti.
    ···
   tümünü göster