/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 2501.
    +8
    "Fantezi diyorsun?" dedi
    "Evet" dedim.
    "Sesin yabancı gelmiyor" dedi
    "Daha önce hiç karşılaşmadık emin ol" dedim.

    içeri geçtik ve hiç muhabbete başlamadan para istedi. Parasını verdim ve soyunmaya başladı. Evet ahu devran işte gönlümün efendisi. Direk sevişmeye başladık.

    Sevişirken biraz sert oldum ama olsun, o bunu hakediyor. hayatını sevişmekten başka bir şekilde kazanamayacak, insanların muhtaç olduğu şeyi para ile satacak, güzelliğini sırf bu iş için adayacak ve ben de ona iyi davranacaktım öyle mi?

    Aslına bakarsanız günlük hayatta da bu işler öyle değil midir? Güzelsen yükselirsin, çünkü seni gibebilme ihtimalim sana prim yaptırır. Evet sen büyük göğüslü, işe sen alındın. Çünkü ileride bir gün belki seni gibebilirim.
    Hey yakışıklı çocuk, sen evet sen, benimle birlikte gezebilirsin. Çünkü ileride evlenirsek sarışın ve duble güzel çocuklarımız olabilir.
    Evet beni duyuyor musun serenay sarıkaya. Mesela dilberay diyelim. Dilberay ablamız çok iyi bir oyuncu olsa, serenay sarıkayadan daha fazla prim yapar mı? Neden mavinin kot reklamlarında hep yakışıklı çocukları oynatıyorlar. Çünkü hayat çirkinler için bir sınavdır. Güzel erkekler ve yakışıklı kızlar için kolaydan başlar kolaydan biter. Fırsat eşitliğini düşünmekte fayda var. Çirkinse çocuklar bile sevilmez. Ama şunu unutmayalım dostlarım, en güzel yakışıklılık beyin yakışıklılığıdır. Aziz sancar çirkin olmasına rağmen yakışıklıdır. Emin olun.

    Evet seranay sarıkaya benim için bir saplantı mıdır? Değildir. Çünkü ruh fahişeliği beden fahişeliğinden kat be kat namussuzcadır.
    ···
   tümünü göster