/i/Tespit

  1. 1.
    +588 -16
    1) göğsünü erkeğin koluna sürtmek: kızların en bilindik azdırma taktiğidir. dikkatini çekmek istediği erkeği, eğer basit yöntemlerle elde edememişse uygun ve kimsenin dikkat etmediği bir anda memesini erkeğin koluna değdirerek tahrik etmeye çalışır. kızın kevaşeliğinin tescillendiği bir andır.

    2) geriye doğru bayılmak: basit ancak etkili bir azdırma yöntemidir. kız, dikkatini çekmek istediği erkek onun arkasında oturuyorsa başını aynı dansözlerin para için yaptıkları bayılma hareketi gibi geriye bırakarak gözünü erkeğe diker ve eğer erkek biraz uzunca bakarsa onu etkiler.

    3) erkeğin önünde vücudunu düz konuma getirip göğsünü dışarıya doğru çıkarmak: hatun, erkeğin dikkatini çekmek için burada da vücudunu, özellikle göğüslerini kullanır. erkeğin gördüğü bir yerde otururken vücudunu olabildiğince çapraz biçimde uzatıp göğüslerini dışarı fırlatır. izleyen erkek yine azar.

    4) erkeğin gözünün içine bakıp yumuşak yumuşak konuşmak: hatun bu kez hedefteki erkeği narinliğini kullanarak etkilemeye çalışır. çevrede kim var kim yok önemli değildir, erkeğe bir şey söylemek için ona döner, gözlerini onunkilere diker ve hisli hisli, yumuşak biçimde söyleyeceğini söyler. erkek etkilenir, dikkat çekilir. bu yöntem erkeği aşık bile edebilir.

    5) yakın otururken dizini, kolunu, sırtını ya da saçını erkeğe değdirmek: hatunun, erkekle flört etmek için başlarda uyguladığı bir yöntemdir. ilk önce yan yana oldukları bir yere oturulur sonra azar azar erkeğe diz, kol vs. değdirilir. etkisi erkeğine göre değişir. kimisi rahatsız olup yaptırmaz, kimisi hepten azar.

    6) mini eteğiyle erkeğin önünde diz kırmak: erkeğin bacak merakını bilen hatun mini eteğini altına çekmiş biçimde erkeğin kendisini görebileceği yakın bir yere oturur. ayakları dışarıdayken onları içe doğru biraz kırar. mini etek diz kapağını geçer, ön dizin tümü ve baldırın bir bölümü görülür. izleyen erkek yine azar.
    ···
   tümünü göster