/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +21 -1
    kpss sınavı için memlekete gitmiştim sınava girip akşama doğru yola koyulcaktım(üniversite için).yol uzun yaklaşık 14 saat felan sürüyor. bildiğiniz gibi dinlenme tesisleri de pahalı olduğu için kendime bir dürüm(köfte) yaptırdım(5 tl ye) yolda yerim diye düşündüm.

    yaklaşık 5 6 saat sonra açtım dürümü etraftaki bakışlara aldırmadan otobüste türk filmlerindeki kötü adamların tavuğu yemesi gibi yiyorum.14 saatlık yolda 5 tl ye karnımı doyurmamı mutluluğunu yaşıyordum. sonra eve ulaştık 1 saat falan oyalandım ondan sonra bir uzanayım dedim midem bulandı amk. kalkıyorum bir şey yok yatıyorum midem bulanıyor. sonra mideme kramplar girmeye başladım tuvalete koştum cırcır olmuşum yarım saatte 1 tuvalete gir çık gir çık bağırsağımda 1 damla tak kalmamıştı hemen sonra başım dönmeye ve kusmaya başladım hala yoldandır diye düşünüyorum ardından gene kusunca ve tansiyon düşünce apar topar hastaneye kaldırıldım.

    besin zehirlenmesi çıktı. meğerse o yediğim köfte beklediğinden dolayı bakteriler üremiş bildiğin zehirli dürüm yemişim. müdahaleyi yapıp bir odaya attılar beni.bu foto 5 dakika önce çekildi 1 serumu yedim 2.si geliyor.siz siz olun sakın beklemiş et ürünleri yemeyin...

    not:hastane özel hastane bir de amk. allah bilir ne kadar kitleyecekler. babam gibecek beni
    ···
   tümünü göster