/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +18
    Ondan ayrıldıktan sonra bir sürü kızla takıldım, eve zütürdüm, kullandım. Yeri geldi seviyorum dedim yalan söyledim, yeri geldi paralarını yedim, yeri geldi işim bittikten sonra gönderdim.

    Ne kadar istemesem de geçmişin acısını böyle ondan bundan çıkarıyordum.

    Ve hayatım bomtak durumda, düzenli bir ilişki artık hayal oldu.

    Öyle ki bir hafta önce beni deliler gibi seven bir kızı eve çağırdım işimi gördüm ve diğer gün başka birisini çağırıp onunla beraber oldum.

    Sonuç ne mi? Hiç bir zevki yok çünkü duygusal manada bir şey hissetmiyorsun karşındaki kıza. Hiç mi güzel değil güzel ama bu haz 15 dakika, hadi 20 olsun 20 dakika sürüyor ve bittiğinde öyle bir kaçma hissi geliyor ki yerin dibine girmek istiyorsun.

    Az önce seviştiğin o güzeller güzeli, senin her bir yerini yalayan iltifatlar eden manita gözünde bitiyor.

    Diyeceğim odur ki arkadaşlar böyle kızdan kıza atlayan adamlara özenmeyin hiç bir gibe faydası yok tam tersi zevksiz gelmeye başlıyor o zaman da kendinizi yiyip bitiriyorsunuz. Eğer sevip aşık olabilecek biriyseniz sevin, ona sahip olun ama sakin ola ki erkenden yaşamayın böyle şeyleri tadı kaçıyor.

    Hiç bir zaman ciddi bir ilişkiyse ciks manalı imalarda bulunmayın, bulunursanız kız istiyorsa da uzaklaşır toplumumuzdaki yapı gereği böyle.

    Kısacası sevin beyler, bir sürü insanın bedeninle arayış yapacağınıza tek bir kişiyle bütünleşin.
    ···
   tümünü göster