/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 1.
    +12
    alfa erkeğinin yükselişi başlığıyla başladığımız maceraya tüm hızla devam ediyoruz panpalar.

    son başlık : http://www.incisozluk.com.tr/?k=alfa+erke%C4%9Finin+y%C3%BCkseli%C5%9Fi+part+3&ce=goster



    16. arkadaş çevresi ve seçilimi






    arkadaş seçerken, nasıl arkadaşlar seçmeniz gerektiği konusuna gelmeden önce, arkadaş çevrenizi, merkezini sizin oluşturduğunuz yörüngeler olarak olarak gruplara ayırmalısınız. en içte gerçek arkadaşlarınızın bulunduğu küçük ve elit halka, onun dışında da yakın çevrenizdeki insanların (iş-okul arkadaşları, yaşıtlar vs) oluştuğu daha büyük bir halka olmalıdır. en dıştaki 3. halka ise uzak tutmanız gereken, herhangi bir ortak noktanızın bulunmadığı ve size zarar verebilecek kişiler olmalıdır.

    http://vocaroo.com/i/s1re2WlY7wBZ



    17. dış görünüş






    bir alfa erkeği olma yolunda dış görünüş önemli bir yer tutar ama herşey de değildir aynı zamanda. kendini geliştirmek isteyen bir erkek kişisel kabiliyetleri ve yaşam tarzı kadar dış görünüşüne de önem vermelidir. sadece giyim değil, kişisel bakım da bunun bir parçasıdır. iyi bir dış görünüş, sizin maddi durumuzla asla ilgili değildir. en düşük gelirle 7/10, en yüksek gelirle 9/10 puanlık giyinebilirsiniz. bu tamamen sizin tarzınız ve bu işten anlamanızla alakalıdır.

    en önemli nokta ise bunu asla başkalarının istediği şekilde değil başkalarına kabul ettireceğiniz, kendinize özgü bir tarzda giyinmenizdir.

    http://vocaroo.com/i/s1m28PwVTae9



    18. populerite






    geldik hatırı sayılır öneme sahip maddeye. bu madde sizin en zorlanacağınız ve diğer maddelerdeki performansınızdan doğrudan etkilencek olan maddedir. buna detaylıca değineceğiz.

    http://vocaroo.com/i/s0Dtw8sKIttb

    edit: 18. maddede genotip diyeceğime prototip demişim. görmezden gelin zira çok utandım.
    ···
   tümünü göster