/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +70 -201
    mensup olduğum ırk. çoğunlukla esmer bilinseler de kökenleri sarışın ve renkli gözlüdür. selahaddin eyyubinin seferleri sonucu coğrafyamıza akın eden araplarla kurulan akrabalıklar bunun genel sebebidir. insanı saftır ama dürüsttür. merttir ama kolay sinirlenirler. daha çok ağır işlerde çalışıp ailelerini geçindirme çabasıyla işe devam ederler. dilleri, kültürleri uzunca yıllar yasaklanmış sonrasında kısıtlamalarla ancak izin verilmiştir(seçmeli kürtçe, trt6 gibi devletin aşırı kontrolü altında). tanımayanın önyargısının ilk on dakikada kırılmasına sebep olurlar. ve herşeyden önce kürt annem-babamdır! kürt kardeşlerim ve arkadaşlarımdır! kürt anılarımdır! kürt kimliğimde yazılamayacak kökenimdir! kürt insandır!

    Edit:Amacım Trend Değil içimden gelenleri yazdım bazıları çügü alarak trend olmaya calısıyor falan yazmış. gibimde değil çügü şuku falan atmayın amkk !!!

    edit2: Beni Pkk yanlısı olarak gösterenler olmuş. Vay amk . Türkiye bu yüzden gelişmiyor kürtsen pkklı demektir öyle mi AMK malları ...
    ···
   tümünü göster