/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
https://encrypted-tbn1.gs...ATRipUN4MBFSUnZXa4aJloxuO
  1. 1.
    0
    Merhaba sevgili sözlük ailesi. Size hep hayallerinizde olan , sonu mutlulukla biten bir aşk hikayesi anlatmayacağım. Gökten 3 elma da düsmeyecek hikayede. Tesadüflerin gizemli gücüyle başlayan ve sonu saçmalıkla biten bir hikaye de değil. Kurgu yoksunu da olmayacak. Birkaç part sonra deneyimli olduğumu anlarsınız zaten.
    Bu hikayem beğenilirse şevkle yazmaya devam edeceğim. Beğenilmezse de canınız sağ olsun. Ben yeni şeyler yaşadıkça içine küçük kurgular katarak yazmaya devam edeceğim. Dinleyin yeter beni. Yanlız günlerimde dostum olun. Ucuzundan bir bira gibi sarılın kollarıma.
    Şimdi burda , Almanya'da olmamı , hergün içip okulumu aksatmamı, kısaca hayatımı mahvetmemi sağlayan kızı anlatıyorum size. Resimdeki yengeniz kadar olmasa da ona çok benzeyen sevdiğim kız. Ben ise ne çok kaslıyım ne de muay thai biliyorum. Kavga etmeyi de bilmem pek. iki yumruk sallarım bikaç tekme atmayı bilirim o kadar. Bu da babamın küçüklüğünde ukte kalan hayalini benimle gerçekleştirmesi borçluyum. 3 yıl karateye gittim orta okulda.
    Hazırsanız başlıyorum beyler. Okuyan varsa kendini belli etsin ve ilk entry i(başkalarının da görmesi için) şukulasın bu bana yeter. Beğenirseniz diğerlerini de şukulayabilirsiniz. Haydi Bismillah.
    ···
   tümünü göster