/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +1 -1
    Nedir sizce panpalar? Yanlış anlaşılmasın ben bir müslümanım. Dinim Allah ile aramdadır. başkasını karıştırmam, başkasına karışmam. kadın milleti isterse çıplak gezer, Allah bana bakma diyor. bakmam öyleyse.

    Toplum ahlakı denen şeye inanmıyorum. inanan varsa Eskişehir in herhangi bir köyünde 1 yıl yaşasın görsün ahlaklı insanları.

    Bu yobaz itler son on yılda coştular. kadın düşmanlığı tavan yaptı. adam diyor ki istediğini giysin karışmıyorum ama dar giymesin toplum ahlakı diye bir şey var.be huur çocuğu senin ne haddine başkasıyla uğraşmak. sanane veledi zina, arap dölü itoğlu it seni.

    Bakmazsın arkadaşım. müslümansan Allah'ı çok seviyorsan bakma. karşında ki ne yaparsa yapsın bakma.bu kadar basit itoğlu it.

    Bakın çok net söylüyorum.o Müslüman geçinen burda aile var diye dolaşan binlerin hiçbiri benim kadar bastırılmamıştır. dünyanın en korkak-muhafazakar-baskıcı ailesinde büyüdüm ben.19 yaşımda ilk kez sinemaya gittim,ne yapacağını bilmediğimden salak salak dolaştım on dakika.

    Kendinize gelin Arap dölleri, islamiyetin o çok övündüğümüz hoş görüşlülüğünü yaşatın.

    Bu sözleri dünyanın en korkak-muhafazakar-baskıcı ailesinde yetişmiş bir zavallı söylüyor. çektiğim kepazeliği ben bilirim. ellerinde olsa beni camiye kirletecek insanların arasında büyüyüp insanlığımı korudum Allah'a şükür.
    ···
   tümünü göster