/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +699 -206
    Selamun aleykum beyler bu olay 5 ay önce başıma geldi sizlerle paylaşmak istedim. Ben 22 yaşında bir panpanızım annem babam 50 nin üstündeler. Yurt dışında okuduğum için sürekli ziyaret etmek mümkün olmuyor. Finaller sonrası memlete geldim bu utanç dolu olayı yaşadım.

    Şehir dışında okuyanlar da bilir memlekete geldiğiniz zaman hoş sohbetler ziyafetler vs krallar gibi ağırlanırsınız işte biz de öyle bir akşam geçirmiştik yol yorgunuydum saat de geç olmuştu hepimiz uyumak için odalarımıza gittik.

    Uykumu yatak gıcırtısı gülüşmeler böldü ilk başta anlam veremedim kendime gelmeye başladığımda yatak gıcırtısına yapma dur yavaş acıttı kakara kikiri eklenince mevzuyu anladım. Kafayı yedim bir de küçük bir kız kardeşim var ellerinizden öper odama geldi abi babam annemi dövüyor diye zaten odaya gitmeme sebep olan hareket o oldu.onu tekrar yatırdıktan sonra içimden "bre gafiller bre azgınlar utanmazlar kudurmuşlar" naralarıyla odalarına yaklaştım kapıyı tıklatıp geliyorum dedim ama sesler kesilmemişti aksine gel gel diyip kahkalar gittikçe yükseliyordu.

    Odaya girdim ve Napıyosunuz ya kendinize gelin dedim babam hep sen mi eğlenceksin amk oğlu .s dedi biraz yumuşamıştım. Gel katıl sen de bize diyince tekrar kendime geldim ve ikisinin de kafasına ufak şamar vurup utanmıyo musunuz koca koca insanlar yatakta zıplayıp yastık savaşı yapmaya amk diyip ışıkları kapatıp huzurlu bir uyku çektim bu da böyle bir anımdır beyler
    ···
   tümünü göster