/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +9 -1
    Bugün cepte 300 tl, yine çakma olan raybanlarımı takıp sağa sola kegib bakışlar atarken 2. el telefon satıcısına denk geldim.
    Elinde ayfon altı es plas çakması vardı fakat hiç belli olmuyordu. Hatta ve hatta ilk başta orjinal zannedip fiyatını duyunca şaşırmıştım. Arkadaşlarıma hava atarım düşüncesiyle satın aldım. Tam 250 tl bayıldım beyler. Hattı taktım filan her şey tamam.
    Yarım saat sonra yeni aldığım ayfon altı es plasım ve çakma raybanlarım ile sağa sola kegib bakışlar atmaya başlamıştım.
    Çağrı kalitesini denemek için ise gidip babamı aradım. Baba naber filan derken etraftan geçen kızlara hava olsun apple sembolü görünsün diye kulağımdaki telefonu tek bir parmağım ile desteklemeye başladım.
    O sıra da olan oldu. Arkadan rüzgar gibi gelen sırt çantalı birisi elimden telefonu kaptığı gibi ayaklarını zütüne vura vura yardırmaya başladı. Ben de arkasından yardırdım çakma olsa da 250 tl verdik amk. Bir ara çocuk sendeledi ayağı taşa takıldı. O sıra sırt çantasından yakaladığım gibi çekmeye başladım. Çocuk bunu farkedince çantadan kollarını kurtarıp koşmaya devam etti. Benim gözüm ise çantaya takıldı. Çanta orjinal nike ve sonradan öğrendim ki mağazalarda 160 tl ye satılan o çantalardanmış fiyatını geç öğrendim ama olsun. içini açtığımda ise içerde bir iPod ve Beats kulak içi kulaklık gördüm beyler. Gözlerim faltaşı gibi açıldı. O çantanın tam olarak değeri 600 tl filan. Ben durup dururken 350 tl kara girdim. Yeni telefon da almadım. Çakma ayfon altı es plas dan önce kullandığım samsung e250 ile mutluyum beyler. Şu an yeni ipodumdan beats kulaklığımla müzik dinliyerek bu satırları yazıyorum. Bu da böyle bir anımdır.

    edit: Çantanın içinde ayrıca adidas cüzdan vardı. bugün çantanın küçük gözlerini kurcalarken buldum. ve bir iki okul kitabı. liseliymiş hırsız
    ···
   tümünü göster