/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +18
    Şimdi mesajlar geliyo bi gibim bilmiyorsun o kadar pgiboloji kitabı okudum falan filan diye dostlarım bunlar hep denenmiş şeyler biride demiş ki jasmine jamese yapılanı burdaki kızlaramı yapıcan diye. Lan andavallar size ben kıza yapın ordakileri demedim ki sadece yüzsüz olmanız gerekli diye bir ferredan örnek verdim neyse buralar kalabalıklaşmış devam ediyorum.

    Kendinizden yola çıkın dostlarım bi kıza nasıl aşık olursunuz? Kız seviyeli bir şekilde size bakar yanınıza gelir sohbet kurar ve ilerler belki başınıza da geldi arkadaş olduğunuz kız sizi kendine aşık etti ne yaptığını göz önünden geçirin bunu nasıl başardı diye. Aşık olmak zordur o an ki ortam o an ki hava o an ki düşünceler hepsi önemlidir sürekli olacak diye bişey yok belki siz kızı keserken kızın sinirlendiği bi olay gerçekleşti bunu bilemezsiniz. Ama şut çekmeden gol atamazsınız sayın dostlarım.

    Boşa yazıyor gibi olmayayım hayali bir senaryo gerçekleştiriyorum malum başlığı okuyanların %80'i liseli bunu kesinlikle aşağılamak için söylemiyorum lisedeki kız ortamı üniversitede bile yok... Yani şanslısınız mesela indiniz kantine bi etranıfıza bakın kim var güzel bi kız mı gördünüz yalnız olduğunuda biliyorsunuz gözlerinizi kızın üstüne dikin onunda dikkatini çeker ve kesinlikle bakar ama bakın bu noktanın altını çiziyorum kesinlikle ama kesinlikle kız size bakarsa gözleriniz kaçırmayın bakmaya devam edin eğer gözlerinizi kaçırırsanız utangaç damgası yiyip sizinle oynarlar.. Baktınız kızda size bakıyor gözleri kaçırmadınız bi kaç kere kızın böyle bulunduğu ortamda bulunun göz teması kurun ve kızı bi süre sonra (çok değil mesela 10 gün değil maksimum baktıktan 1 gün sonra) yanına gidin ve sizi şu gün gördümde gece boyu aklımdan çıkaramadım bir türlü falan filan diye yürüyün niyetinizi belli edin benim niyetim sensin lan diyin kıza resmen ben seni istiyorum seninde başka çaren yok diyin bunu kıza yansıtabilirseniz o kız sizin köpeğiniz olur bu ilk etap dostlarım yani yeni başlayanlar için önerdiğim şey bu kendine köpek gibi aşık etme falan onlar biraz daha üst seviyelerde az sonra onuda yazıcam
    ···
    1. 1.
      +1
      panpa burdaki cool ol,gizemli ol tabularını hep çiğniyorsun güvenelim mi?(ben daha cool olmayı ya da gizemli olmayı denemedim/deneyecek kız bulamadım)
      ···
      1. 1.
        +4
        Bu güzel bi nokta dostum çok güzel bi noktaya değindin hakikaten. cool olmak gizemli olmak hiç önemli değil ilk etapta kendini kapattığını var say coolsun biriyle tanısacaksın nasıl tanısmayı düşünüyosun? insanlar konuşa konuşa güzel kardeşim onların hepsi göz boyama hala inanamıyorsun kendinden yola çık beğendiğin kız burnu havada kendini açık etmeyen bi insan mı olur yoksa bizim içimizden sıcak kalpli bi insan mı? Aslında bir soru soracağın zaman hep kendinden yola çıkmalısın.
        ···
   tümünü göster