/i/Tespit

  1. 1.
    +90 -8
    ÇÜNKÜ:

    - Her sabah kaltıgımda aynaya geçer kendime bakardım. Memelerimle oynar kukuma elimi sokardım. Saçlarımı dalgalandırır dudaklarımı büzer "aman allahım çok ciksiyim" derdim.

    - Mini bi etek giyer dışarı çıkardım. TÜM bakışların bende toplanacağını bilirdim. Nereye gidersem gideyim ortamda herkes bana bakardı. Her yerde herkesin gözü bende olur herkes ağzı sulanarak bakardı.

    - Ünversiteye gider her dersten kalırdım. Üniversite boyunca bulabileceğim kadar erkekle sevişirdim. Derslerden kalsam da zaten güzelim ya; illa ki yakışıklı zengin bir Berkecan sırf GÜZEL olduğum için benle evlenirdi. Mükemmel bir hayat yasardım.

    - Evlendikten sonra da her gün kuaför, restoran bar gezerdim. Bulabildigim kadar cok erkekle sevişir, orgazm olurdum. Sadece erkekler mi sevişmek istiyo sanki; ben de hayvan gibi sevişmek isterdim. Kocamı aldatırdım ama sorun değil zaten çok güzelim ya, o yüzden kocam benden vazgeçemezdi. Ama o beni aldatırsa hemen kapıya koyar; gider başka yakışıklı ve zengin bi erkek bulurdum. TEK lafıma boşalacak bir çok erkek olurdu nasılsa.

    GÜZEL KIZ Olmak varmış be bu dünyada...
    ···
   tümünü göster