/i/Tespit

  1. 1.
    +11 -1
    beyler oyunun fragman ı yayınlandı oyunda osmanlı olucak orası kesin zira bir çok çöl çatışma sahneleri var fakat beni asıl meraklandıran şey oyunun kapak yüzü olarak bir ZENCi nin olması...

    resimki elmanın elinde pilotlarda ve komutanlarda olan bir alman silahı var, 1 dünya savaşında çok fazla afrika kökenli insan köle olarak savaş a dahil edildi ingilizler ve fıransızlar tarafından fakat asla komutan rütbesine getirilmesi heleki pilot.. bir dünya savaşında yani o dönem ırkçılık var demeyim daha yeni yeni kölelikten tamamiyle ayrılıyor dünya yani resimdeki elaman ingiliz olamaz fıransızdda olmamaz..

    işte burda devreye ahmet ali çelikten denen bir kişi giriyor,, ali çelikten denen kimdir dersneiz, dünyanın ilk siyahi piloturdur osmanlı hava kuvetlerinde savaşa dahil olmuş ilk siyahi pilottur..

    resimki elemanın elinde osmanlının kullandıgı alman yapımı silah olmasıdıda bunu güçlendiriyor + sırtında ingiliz yapımı makineli var belki ingiliz öldürüp almıştır diye biliriz..

    + oyunun fragmanına çöllerde uçaklar it dalaşı yapıyordu, osmanlının topu topu bir düzine pilotu oldugunu bunlardan birininde dünyanın ilk siyahi pilotu oldugunu düşünürsek...

    bizim çorumlu leblebici zenci baya baya oyunda ingiliz gibicek :D:D

    not: oyun türkçe çıkıcak...
    ···
   tümünü göster