1. 1.
    +22
    sözlükte ne baslıklar çöpe gidiyor.

    ayrıca trend dedikleriniz modların sectiği baslıklar oluyor. onlar kimin iti ki hangi baslık trend ya da degil karar veriyor. eski usul iyiydi ve adildi çok entry girilen baslık yukarda olurdu. bu da yazarların sevdiği baslık şimdinin trendi olmus olurdu. ayrıca trend nedir lan popi muhabbeti yapan ergenler gibi gibimsonik bir isim ve sistem.

    serkan twitterdan bakıyorum eyv iyi hos seyler yazıyorsun ama sözlük sisteminde kafa ac muhabbetine yenilik muhabbetine gibtin attın. önceden 16 saat online oldugumu biliyorum şimdi günde 1 saat en fazla. o da eski alıskanlıklar girmesem rahat edemiyorum.

    not: trende karar verip vermemeleri benim baslıgımın girmemesi gibi bir derdimin oldugundan degil. kaç yıldır takılıyorum burada toplam baslık sayım 100ü gecmez ben entry girmeyi okumayı daha seviyorum burda. konu şu ki trend baslık diyip herkese dayatma baslıklar yapılması. sectikleri trendlere bakar mısın dolu görünsün diye aynı tarz 5 baslık var
    --- verdiğim ayar * 3
    --- 250 gb hard * 2
    --- sevgilim söyle oldu * 3

    trend anlayısınızı gibiyim ya kısaca sizi gibiyim hesabı da zütünüze sokun eski hesap nedensiz açıklama dahi yapılmadan silindi kural ihlali yaptıgmı düşünmediğim halde hangi ego kasan seviyesiz bin modun zütüne girdiyse bi entry silik attı. ha pardon konu seydi sosyal medyada ki sübyancı oçlarının şikayetiyle alakalı baslıktan sonra olmustu ben ona baglamıstım. baska ihtimal yoktu. bu entryde birine girerse silik atsın. yarın öbürgün sinek avlarsınız burda gerçi sözlükte 1.nesil 2. nesil yazar dogru düzgün kalmamasının nedeni ve insanların kaliteli balsık açılmadıgını bas bas bagıran aynı sekilde caps swf yapamayan bir nesil oldugunu bagıran yazraların fazla olması olan bitende bunun üzerinden aglanılmasının nedenini düşünürseniz anlarsınız. umarım hitap ettiğiniz 16 yas sınırından kurtulmak için kafa acarsınız. 16 yası küçümsediğimden degil 16 yasında ki adamın burda görüldüğü kadarıyla küfür edebildiği özenti oldugu olmayı sectiği bir ortamdan baska sey görülmemesinden kaynaklı sorunların olusmasından şikayet ediyorum.
    ···
    1. 1.
      0
      Eline saglik guzel bir yazi olmus ):
      ···
    2. 2.
      +1
      Oy senin ağzını gibem.Ehm pardon öpem diyecektim. çok hiddetli yazmışsın panpa pardon gaza geldim.
      ···
   tümünü göster