/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +407 -121
    edit: mesajlarınıza okuldan gelince tek tek cvp vericem çnkü tel.i evde bırakyorm akşam olmadan öğlene kadar cevaplarım söz...

    edit: altta günün fotosunu paylaşayım dedim ama bazılarının açılmıyormuş. Fotoda Einstein'nin sözü var: Ne kadar çok bilgi o kadar düşük ego; Ne kadar az bilgi o kadar yüksek ego.

    edit: --->ÖZET: Bizzat gördüklerime dayanarak söylüyorum ki hoşlandığınız kız size yüz vermiyorsa eğer gibtir edin sonra zütleri kalkıyor ve ortamlarda mevzu oluyorsunuz salak saçma. ŞAHiN GiBi KIZLARI FERRARi MODUNA SOKMAYIN BEE. ilgi göstermeyin. elbet size değer verecek kız çıkar ve bunu anladığınız an ona göre davranın. diğer kızların amk

    Evet açık olmaya çalışacağım uzun demeden önyargılı davranmadan önce lütfen okuyun gerçekleri içerir!
    Evet erkekler ve erkek olma yolunda olanlar... Sizlere tavsiyem lütfen bazı kızlarımızın zütünü kaldırmayın. Lütfen. Bakın bende bayanım ve tecrübelerimden yola çıkarak bunları yazıyorum. Sizi sevmeyen veya sizden hoşlanmayan bir kıza lütfen yürümeyin. Sonra o kızların egosu tavan oluyor. Gelip kız ortamında anlatıyor. Yani ben bunları duyarken kulaklarımı tıkamamak için zor tutuyorum.
    Örnekten yola çıkarak anlatacağım.
    Bizzat yakın çevremde olan kız arkadaşımı aktarayım. Adı Ayşe olsun. Kız kezbanın teki amk tarzı marzıda yok öyle salağın biri 2-3 erkek buna yazıyor (erkeklerde yakışıklı değil) diye bu kendini klepotra sanıyor :( Erkeklere yüz vermiyor ya da verip sonradan gibtirediyor onları. Ama mantıklı düşünemeyen bazı erkekler buna hala yürüyor. Bu kıza yürüyen salaklardan birinin adı Berk. Amk kız buna ilk kuyruk salladı gönül verdi falan sonra da yol verdi. Çocuk hala peşini bırakmıyor sanki kız kalmadı ülkede aq. Geçenlerde bizim yanımıza geldi okul çıkışı yürüdük birlikte bu Berk Ayşe'nin arkadaşı Merve'yle ilgilenmeye başladı (arkadaşça) yolda azcık Merve'yle gülüşmeler şakalaşmalar tabi bizim kezban Ayşe kıskandı çünkü bu sefer yürümedi ya çocuk ona egosu incindi. Sonra kendi kendine triplere girdi aq Berke bakmalar arada bir şeyler söylemeler çocuğu kendine çekmeye çalışıyor falan derken Berk bunun yanına gitti tabi belli hala hoşlanıyor bizim Ayşe'den. Yine Ayşe'ye ilgi göstermeye başladı bu sefer zütü kalktı tabi bunun havalandı amcık :D Egosunu bir güzel tatmin etti tabi bu sırada da Merve'ye nispet yapmayı da unutmadı (birde yakın arkadaş olcaklar) ve sonra ne mi oldu dersiniz? Kız ertesi gün çocuğu giblemedi. O gün sırf egosunu tavan yapmak icin Berk'i kullandı. Sorsan çocuktan gram hoşlanmıyor ama hanfendimizin günlük ego ihtiyacını karşılamaya yaradı.
    işte çoğu kızlarımız böyle veya bundan beterler. Yapmayın lütfen. Böyle salakların egosunu yaptıkça kendilerini hint kumaşı sanıyorlar ve tavırları değişiyor insanlara tepeden bakıyorlar kızlara tak varmış gibi anlatıyorlar. Yani sizi giblemeyeni sizde giblemeyin bakın değere biniyorsunuz ya da o kız kendini bir halt sanmıcak. Hoşlanan kız eminim size kuyruk sallar onlara yürüyün belki bir şeyler olur. Açılırsınız olursa olur olmassa koy züte gitsin yani takmayın. Benim düşüncelerim bunlar. Böyle kızları hiç sevmem kendimde çok şükür böyle değilim.

    Alın bu da benden size günün anlamlı fotosu...

    http://i.imgur.com/XhfV6iP.jpg
    ···
   tümünü göster