/i/Tespit

http://www.incisozluk.com...mamak-i%C3%A7in-nedenler/
  1. 1.
    +9 -3
    Okumadan önce: Galaxy S7 sahibiyim Apple fanı demeyin.
    Özet en altta.

    Arkadaşlar bi kardeşimiz, iphone almamak için nedenler diye bir başlık açmış. Bu cahil bin'in başlığının linki aşağıda;

    http://www.incisozluk.com...mamak-i%C3%A7in-nedenler/

    şimdi beyler bu bin bazı konularda haklı ama araştırmadan ya da bilmeden veyahut kullanmadan, zütünden uydurduğu yahut kulaktan duyduğu şeylerle burada atıp tutmuş. Fakat bunlardan bazıları yanlış;

    1- Bluetooth'u sadece ios cihazlar ile kullanılması.

    -Adam haksız beyler. Evet dosya aktarılamıyor ama şu zamanda Bluetooth ile dosya aktaran kalmadı ya da çok az diye düşünüyorum. Ee haksız demişsin, haksız olduğu kısım neresi diyenler için, Bluetooth'u tıpkı diğer(Android, WP) cihazlar gibi başka aletlere bağlanabiliyor(Bluetooth Speaker, kulaklık, araba vs vs) sadece dosya aktaramıyor.

    2- Düşük donanım ile grafik isteyen oyunlarda kasım kasım kasılması (6s de bile yeni 2 gb ram var orasını siz düşünün)

    -6S'de diğer cihazlar gibi insan yapımı ve hatalar çıkabiliyor, ben 6S'de kullandım S7'de zamanında Lumia 920'de, ve hepsi yeri geldiğinde kastı. Ha bu demek değil ki cihazlar dandik, aksine hepsi çıktığı zamanın amiral gemileriydi ve çok taşaklılardı. Neden kasıyor derseniz, be dıbına koduklarım bu cihazlar istediği kadar taşaklı olsun o uygulamayı yazan adamın yazdığı kodda takluk varsa kuantum bilgisayarı bile kasar burada ne demek istemiş diye error verir.

    3- Eski cihazlara yavaşlatıcı kod içeren güncelleme sunulması. (satış politikası)

    -Bunu bilemem doğrudur olabilir, ama genelde eski cihazlar bile kendileriyle çıkan sürümden sonraki 1-2 sürümü rahatlıkla kaldırıyor, sonrasında kasıyor evet, zaman geçti eskidi ve doldu, ayrıca yeni sistemler grafik ve işlem olarak ağır da geliyor olabilir, ama bence yalandır ben görmedim evde 2 tane 4S, 1 5, 2 5S ve 1 6S var 4S iOS 8'e kadar taş gibiydi valla sonra görsel olarak 8 zorlayınca sıktı biraz.

    4- En az düzeyde kişiselleştirme yapılması (o da duvar kağıdı herhalde)
    6- Paralı oyunların beleş indirilememesi (android ve wp de bunu rahatlıkla yapabilirsiniz)

    -Bu ikisini birlikte yorumlicam, be dıbına kodumun cahil pekekenti madem JB(Jailbreak) diye bir tak bilmiyorsun ne zütünden uyduruyorsun. Ben bilmiyor muyum o elindeki Android için otu taku araştırdığını ama daha eline almadığın iPhone için bakmadan salladığını. Beyler emin olun iPhone'unuz olsa ben sizi çok iyi tanıyorum ağır beleşçi olduğunuz için JB diye bir şey olmasa bile siz yaparsınız öyle diyim. Ama var, evet Root gibi iOS'da da JB var dıbına kodumun cahili, ister uygulamanı bedava indir(üstelik virüs derdi yok Andorid gibi), istersen telefonu görsel olarak 3310'da çevir ister Android'de, istersen ekranda kar yağdır istersen sağa sola yarak koy. Cahil bin.

    4- Düşük pil kapasitesi (6s-2200mAh 5s-1450mAh)
    - Bu 4 değil 5 olacaktı dıbına kodumun malı 2 tane 4 koymuşsun.

    5- Düşük donanıma sahip olmasına rağmen acayip pahalı olması (mübarek iosa para veriyoz)

    -Evet beyler bu ikisi de beraber, beyler firmalar cihazlarına koyacakları işletim sistemine göre donanım koyuyorlar. Android malumunuz çok işlem yaptığı için istiyor biraz, e dıbına koyim bu adam yapmış bi işletim sistemi ve bu donanım ve şarj ona yetiyor, neden daha fazlasını koysun ki gereksiz yere he pekekent herif.

    7- Pil tasarruf modunun olmaması (elinizde şarj aletiynen gezeceniz)

    dıbına kodumun çocuğu diğer telefonlar sanki 3 gün gidiyor, hepsi 3310 reyiz ya dıbına koyim. Ayrıca bunda da var.

    8- mp3 indirilememesi (spotify'a verecek paranız varsa sıkıntı yok

    Gayet de iniyor, gayet de bedava, indir bilgisayara at buna, bitti. Hatta iTunes'la müzikleri düzenlemek zevkli bence.

    9- sirinin sesinin sakso çekmiş robota benzemesi

    -Bu da senin sapıklığın muallak seni.

    benden bu kadar, tek alma nedeniniz ise havalı olmak.

    -Bu konuda haklı adam beyler, alanların %90'ı şekil peşinde, ama bana bi gibe yararmıyor. Herkes de var, ben de biliyorum 6S kullanmayı ama evde yatıyor işte, S7'de güzel tavsiye ederim.

    ---
    Beyler kim ne almış ne kullanıyor bakmayın bir de, siz zevkinize uygun olanı alın. Ne milleti kötüleyin ne de başka bir şey. Sen Android seversin git S7 al G5 al, o iOS sever gitsin 6S alsın. Hadi kendinize iyi bakın.

    Özet: Bluetooth diğer cihazlara bağlanıyor(Kulaklık, araba vb), çatır çutur çalıştırıyor diğer cihazlar gibi, kod falan yalan 4S'im iOS 8'e kadar taş gibiydi sonra görsel girdi mevzuya, JB yap ister kar yağdır ister yarak düşür ölümüne kişiselleştir, JB ile ot tak bedava, firmalar işletim sistemine göre donanım düzer bu özellikler iOS'a yetiyor, pil tasarrufu var, mp3 bal gibi de iniyor, bu pekekent sapık olduğundan siriyle ilgili fantezi yapıyor. S7 kullanıyorum Apple fanı değilim.
    ···
   tümünü göster