/i/Tespit

  1. 1.
    +5 -1
    Arkadaşlar senelerdir sürekli kızlar hakkında başlıklar görüyorum. Terk etti, gitti, aldattı, hayatımı gibti, ölüyorum, bitiyorum tarzı şeyleri görmeye çok alıştık bu nedenle size kızlar hakkındaki gerçekleri anlatmam gerek.

    Herkes gibi bende terk edildim ve 2 ay içinde kendimi toparladım kızların nasıl varlıklar olduğunu da anlamış oldum.

    1.Gerçek:

    Her erkeğin hayatını en az 1 kere giberler, bunu sizin onu mutlu ettiğiniz ve tüm perdelerinizi açtığınız için yaparlar artık belli bir doygunluğa ulaşınca da sizi gibtirederler.

    2.Gerçek:

    Her kız en az 1 kere hesabı ödemek için cüzdan karıştırır ve bunu öyle bi yaparki sizin hızlanmanızı sağlar ve ben liderim egonuzu kullanarak sizin hesabı ödemenizi sağlar. Salağa yatmayın sakın mal gibi her taku siz ödemeyin.

    3.Gerçek:

    Sizi seven hiçbir kız paranıza bakmaz, gerekirse bankta oturup simit yer çay içeriz der size, bunu sözlü bir şekilde beyan eder hatta bu kızlar ülkemizde gayette bol bulunur, param yok diyip kızlarla sohbet edemeyen panpalarıma gelsin.

    4.Gerçek

    Kız yalan söylüyosa ve bunu devamlılık haline getirmişse direk başınızdan defedin. Muhattap bile olmayın. Bu kızlar ömrünüzden ömür alır hasta ruhludurlar ve yalan söylenmesine gerek olmadığı halde gereksiz bir şekilde yalan söylerler. Sakın yüz vermeyşn koyun tekmeyi.

    5.Gerçek

    Kız büyük hata yaptı ve terk ettiniz, sakın o gözyaşlarına kanmayın onlar gerçek değiller sadece sizi kandırmak için yapılan salakça bir hareket bu.

    6.Gerçek

    Kız sosyal medya platformlarından en az 1 tanesini kullanmıyorsa bu tamamen eski sevgilisiyle alakalıdır her kız ayıla bayıla resim çekip koyar o platformlara. Ona göre dikkatli olun.

    7.Gerçek

    Kız terk ettiyse 2 hafta içinde dönmezse iş bitmiştir kararlıdır yapacağınız hiçbirşey yoktur 1 yıl geçtikten sonra sevgilisi yoksa en fazla size geri dönebilir belki o zaman da hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktır, kanmayın gitmeyin.

    8.Gerçek:

    Kızla hergğn kavga ediyorsanız ama ikinizde aşık olduğunuz için ayrılmıyorsanız eğer ve kız yola gelmiyorsa o ilişkiyi bitirin siz yola geldikten sonra herşeyi elde etmiş olacak ve gibtir olup gidecektir.

    9.Gerçek

    Eğer kız ile çok iyi anlaşıyorsanız direk evlenme hayalleri kurabilirler tırsmayın sakın siz ne isterseniz ilerde o olur.

    10.Gerçek

    Kızlar eski erkek arkadaşının herhangi biriyle ufacık bir iletişimi olursa bu sizin için çok kötü olur kendi isteği ile ayrılmış olsa bile ve geri dönmek istemese bile kafası karışacağından dolayı sizden ayrılırlar böyle bir durumda dikkatli olun yakaladım mı affetmeyin size yazık olur.
    ···
   tümünü göster