/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +3 -3
    Oncelikle liseliler gelmeden okuyun sunu kari kiz yok sozlukle alakali

    beyler ben bu sözlüğü 2010dan beri takip ediyorum 2013te üye oldum. Üye olduğum döneme kadar inanın altın çağıydı sözlüğün. o zamanlar entry giremiyordum ama zerre umursamiyordum. siz de eşşek gibi biliyorsunuz ki o zamanki başlıklar girilen entryler özellikle @2 ler efsaneydi ve söyle söyliyim bu istatistik 8/10 falan seklindeydi. eskiden başlıkların altında öyle entry ler dönerdi ki başlığı okumadan entry leri okurduk sadece. dassak gecilecekse en babası gecilirdi gibertme yapılacaksa istediği zaman yapılabilirdi. geceleri adeta dassak abidesi abilerimizin entry leri ile sahlanirdi sözlük.

    sonra ben 2013te üyelik aldım neyse ama sonra tasarım falan değişti bi aralar trend diye bişey çıktı ve Üyelikler açılınca anlayacağınız üzere liseliler azımsanmayacak derecede arttı. bunu açtıkları basliklarla ve entry lerle çok rahat görebiliyorduk. tamam eski dassagi yoktu sözlüğün ama en azından geceleri liselileri def edebiliyor çok çok az olsa da eski abilerimizin entry leri ile Sözlükte tutunabiliyorduk.

    en son 2015 yazina kadar buralardaydim bazı sebeplerden buralara ugramam imkansizlasmisti. ilk ve uzun boş vaktimde sözlüğe girdim bi hafta takıldım. ve gördüm ki sözlük şu an dibe çökmüş durumda. liseliler virüs gibi cogalmis ilkokullular kol geziyor. gecesi gündüzü kalmamış sözlüğün. basliklara bakıyorum girilen entry ler;
    "tutar ve trend" bu iki kelime. @2 ler sırf oraya yazmak için atılıyor hemen sonra editliyor. şu an Sözlükte hunharca entry giren o yaraticiliktan uzak beyinler yazacak bişey bulamıyor ve sadece tutar trend kokusu tutar bu. ne lan bu oğlum biz entry lere gulerdik deli gibi nerde mizah amk?

    serkanin da isteği buydu karşısına çıkabilecek dassakli abilerimizi bir bir gitmelerine vesile oldu liseleri kendi isteğiyle aldı buraya ve yol geçen hani ya çevirdi. şu an faceden forumlardan bile kötü bi durumda onlarla kiyaslamayin bile..

    liseler sözüm size dakika başı başlık açmak yerine adam. akilli şeyler yazmaya çalışın bak çalışın diyorum sizin. yuzunuzden arada bir çıkan güzel başlıklar da gözden kaçıyor amk eğer girecek entry bulamiyorsaniz yazmak için yazmayın huur çocukları

    Ozet:Sözlüğün anasını gibtiniz
    ···
   tümünü göster