/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +81 -2
    Bir taciz ateşi açıldı. önden bir ses asker çök. ne çok sesli ne de çok sessiz bağırdı hemen mevzilendik. komutan 1 dakika sonra bu teciz ateşi fakat ses uzaktan geliyor. bizim onları duyup peşlerine gitmemizi istiyorlar... nafile asker marş... dedi ve yürümeye devam ettik. o a ki korkuyu anlatamam size beyler siz hiç yeni taşınan birinin boş evinde el şaklattınız mı? nasıl yankı yapıp kulağı hırpalarcasına ses çıkardığını denediniz mi? bu bir de keleş sesi..
    ulan etrafımız boş kayalık arazi, ağaçların yapraklarındna başka ses yok. aramızda konuşmak yasak . yürürken uçurumun kenarından geçiyoruz. yürürken kayaların etrafındaki küçük bir taşı oynattım uçurumdan aşşağı sürüklendi. sanarsın ki 5 aslan kükrüyor. o sessizlikte öyle bir çıkartıyorki hasan ne oluyor deyip silahını taşa doğrulttu. askerlerin pgibolojisi iyi değl..
    ses soluk göremeyen öcüler bir taciz ateşi daha açtı tekrar mevzilenip tekrar yürümeye devam ettik. oraya gitmek ölüm demek beyler. adamlar yerlerin alltında yaşıyor tepelerde cirit atıyorlar. biz ana kuzuları hayatımızda dağ gördüğümüzmü var? tamam 7 ay eğitim aldımda Allahın bayburtunda eğitim aldım dağ yok ki gibtimin yerinde. gündüz olsa göz gözü görse tamam tek atarızda gece gece olmuyor.
    ···
    1. 1.
      +17
      'tek atarızda' aim kaydı galiba
      ···
    2. 2.
      +3
      Bayburt var şukku
      ···
   tümünü göster