/i/İnanç

İnanç
  1. 376.
    +1
    Bak sen yukarida dedinki hz muaviye vahiy katibidir ve hadis sundun bende sana dedimki değildir birtek ayetel kursiyi yazdigi idda edilirki ayetel kursi indiğinde muaviye müslüman bile değildi şimdi ben diyorumki muaviyeye hz demeyince küfremi giriyorum ? O zaman muaviyeyi hutbe verirken görülürse öldürülsün rivayetinide dikkate alalim ? Onun vahiy katibligiyle öldürülmesi rivayeti ikiside uydurmadir

    Hakli haksiz söyle demedim sen hz muaviye vahiy katibiydi yildizdi dersen o zaman Hz Aliyle savasti bu adam ve ne için ? Mizraklara kuran yaprağı takmasaydı ne olurdu biliyor musun ? Hz Ali galip gelecekti peki ne oldu biliyor musun ? Hz Ali bu savas hilesi demesine ragmen muslumanlarin savasmak istememesi sonucu hakem olayi oldu peki hakem olayinda kimin tarafı ihanet etti ? Gözlerimizi kapatip hz leri yazip yazmamakla küfremi giriyoruz ?

    Tek bir kelime sövmedim muaviyeye demek istediğim birakalim hesaplari Allah görsün sadece bilelim neler olduğunu islam tarihi oku hadis tarihi oku kelam tarihi oku hepsinde ama hepsinde muaviyeye gelince bi karigiblik var bunun hikmeti nedir ?
    ···
   tümünü göster