/i/İnanç

İnanç
  1. 376.
    -2
    Ulan dalyarak hangi öğrenci evi temiz ki? Bunun alevi sünnisi mi var? gibtir git yüzlerine söyle madem şikayetini. Amk çocuğu iki kişiden milyonlarca insanı genelledi. gibtiğimin cahil ergeni.
    ···
    1. 1.
      0
      ulan oç öğrencilerin evi kirli kendileri değil. insan en azından haftada bir banyoya girer amk. ulan birde eve birileri gelince sağı solu öyle toparlıyorlar ki bunun adı oruspu çocukluğudur, kendini başkalarına beğendirmeye çalışmaktır, sen 2 hafta evde poşetini bile kaldırma yerden; eve birileri gelince hemen topla her yeri. ulan tabi 2 kişiden herkesi genelleyeceğim. yüzerine karşı demediğimi nerden biliyon amk.ben söylemedim dövüştüm bile amk ama kirli olduklarından değil umrumda mı?eve misafir gelecekmiş de 2 haftadır mutfakta duran bulaşıkları yıkayacakmışız hasgibtir bin.2 hafta tak içinde yüzeyim ama eve gelecek bir oruspu için sağı solu süpüreyim. insanın önce kendisine saygısı olmalı. tabiki de önüme gelen alevilere bundan sonra soğuk davranacağım.2 tanesinden kazığı yemişim birde helal olsun aleviler çok iyi insanlar mı diyeceğim. tabi bu demek değil ki alevilerden nefret ediyorum istiyorum ki hepsi mutlu yaşasınlar, huzurlu yaşasınlar, uzun yaşasınlar ama azıcık gibtirip benden uzakta yaşasınlar.
      ···
    2. 2.
      0
      Ağır malsın birader. Senin yaptığın şey azınlık nefreti. Ben hayatımda kaç tane tak kokan, her türlü binliği yapan sünni gördüm sence? Yaşın 19-20. gibtir git amk mankafası. yannanımın başını genelle. Git biraz yurtdışına gez toz kafan açılsın. Seni silah zoruyla mı tutuyorlar o evde dalyarak? Yurt deseydin tamam haklısın derdim. gibtir git başkalarıyla eve çık.
      ···
   tümünü göster