/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +15 -7
    Atatürk kimdir sizce ?

    Direk gireyim istiyorum konuya : Büyük bir liderdir, önderdir , fikir adamıdır , yazardır ,matematikçidir, ileri görüşlüdür , askerdir . Kimisine göre yanlış kararları vardır batıyı ve dini unutturmuş Türk milletini özünden soyutlamıştır .

    Şöyle bi kabul vardır içimizde milletimizde , Atatürk evet liderdir ve büyük başarılar elde ederek bu vatanın kazanılmasında büyük payı vardır kimse inkar etmez . Bunu derken sevmiyorum ama saygı da duyarım derler .
    Genel manada sevmeyenler müslümanlar yahut şöyle de denilebilir dindar kesim .
    Bide Atatürkçü olarak gezinen fazlaca bilgisi olmayan kimseler de mevcut . Bu kişilerin ise inanç kısmına baktığımızda hatta sağ sol dersek sol kesimdir . Bu tipteki bi kişiyle konuşursanız Atatürk dindar dinini yaşayan bir kişiliktir örnek aldığını da söyler tabi fakat malum.

    Atatürk milletimiz içerisinde dini sembol bir görüş ve ayrılık noktası haline getirilmiş hatta bu insanlarımızdan çok Atatürk zekasını önderliğini yapmak istediklerinin ve meydana gelenlerin yanlış anlaşılmasına sebep olmuştur . Bunun yanında yapılan her şey doğrudur da demiyoruz.

    Okunuyorsa devam edicem ...
    ···
   tümünü göster