/i/Devlet

  1. 1.
    0
    2 yazı okudum burda fazla sözlük ağzı bilmem, neyse konu ülke ve sorunları.
    ilk olarak birisi ülkeyi beğenmediğini söylüyor fakir olduğunu burs çıkmadığını asgari falan filan sonra da 2 3 kere yurt dışına çıktığını, ilk olarak burs yoksa kredi var üniversitede herkese veriyorlar bahane uydurma, solcu sapıklık Türklük düşmanı yapma.
    Ben öyle fakir biri değilim hani zengin de değilim de yaşıyok işte bir şekil, Türk oğlu Türk`üm Osmaniye de okuyorum bizim ünide şırnaklı eleman var 400 burs alıyor 225 yurda veriyor kalanını harclık yapıyor bu adam da fakir sen de fakirsin o adam kürt, sen Türksün ama o adam vatanını karalamazken bizim sizle sorunumuz yok derken sen yok Türkler sapık yok öyle yok böyle diyon. Bu arada o taciz olaylarının çoğunun da kimin yaptığı belli hangi milletin o yüzden fazla kasma.
    %50 evet dedelerim annane babanne veriyor oy Akpye ancak ben onlara silah dayasam yine verecekler adam anlamıyor, Allah diyor inanıyor. bir de önceden yaşanılanlar darbe sağ sol mevzusu yüzünden bu adam iyi diye bakıyor işte yoksa %50nin öyle hepsi sapkın insanlar değil bizimkiler Allah der başka bişey demez mesela.
    2. okuduğum yazıda eleman yok bizi Kemal mi yönetecek yok devlet bahceli mi falan demiş.
    lan düdük hırsıza, soyguncuya, pkk ile iş birliği yapana garibanların çocukları şehit düşerken düğün yapanlara oy veriyon da Mhpye mi oy vermiyon?
    verirsin vermezsin bişey demem de sallarken iyi sallayın.
    Bu ülke zor zamanlar yaşıyor, atalarımız bırakıp gitmeyip kanıyla bize emanet ettiği toprakları, biz aman şöyle aman böyle diye bırakamayız çalışmalıyız, şerefimiz ve namusumuz için yaşamalıyız. o solcu ben gidecem arkadaş onun ecdadı Çanakkale de Kurtuluş Savaşında şehit olmamış heralde, Benim büyük büyük dedem orda şehit oldu. Benim için canını verdi senin gibi zütü sıkışınca kacacak muallakler için değil, alan devlet varsa gidersin. Ama bu kafayla sen ancak başını alırsın.
    ···
   tümünü göster