/i/Spor

  1. 1.
    +19 -17
    Evet beyler öncelikle Fenerbahçe'ye yürekten geçmiş olsun diyorum. Maçı izledim basketbolla yakından ilgilenen ve Avrupa basketbolunu takip eden bi adamım. Şimdi gel gelelim Avrupanın en büyük başarısına.
    Beyler şunu unutmamak lazım ki "Tarih 2.leri yazmaz." Dolayısıyla ülkemize Eurocup artı kadın basketbol liginde de Euroleauge kupası getiren Galatasaray Türk basketbolunun en büyük ismidir
    Ünal Aysal denen gavat yüzünden borç batağında yüzen, oyuncu maaşlarını zor yetiştiren ve sezon başında bu yüzden çok iyi bir oyuncusunu (Carlos Arroyo) kaybeden bir takımdan bahsediyoruz.
    Kulüp içinde bir kriz varken herkes istifa diye yönetime yüklenirken moraller çökmüş sportif başarısızlık bazı dallarda doruk noktasına ulaşmışken sınırlı oyuncusu ve mütevazi bütçesiyle Avrupanın en büyük 2. kupasını kaldıran Galatasaraydır.
    Her sene ligi inleten rakip tanımayan. Her sene Avrupa'yı inleten rakip tanımayan ve ezeli rakibini finalde geçip kupayı kaldıran yine Galatasaray Kadın basketboldur.
    Söyleyeceğim şu ki beyler. Ben bir ligi araştırırken onun şampiyonlarına bakarım finalde oynayıp da kaybedenlerine ya da 2.lerine bakmam.
    GERÇEKLERi TARiH YAZAR. TARiHiDE GALATASARAY!!! BiZ DAHA iYiSiNi YAPANA KADAR EN iYiSi KUPA KALDIRAN GALATASARAY'IN KUPASIDIR !!!
    edit: çügüleyenler şikeci şerefli ikinciler
    ···
   tümünü göster