/i/Yemek Giyim ve Seyahat

Yemek ve giyim hakkında her şey
http://hizliresim.com/2Z7Py2
  1. 1.
    -1
    Evet döner. Ucuzdur. 2 ile 8 tl arasında fiyatı vardır. Yüzbinlerce hatta milyonlarca öğrencinin popüler yemeğidir. Bazıları başka harcamalarından para ayırıp bunu yer. Tahminimce 2000 li yıllarda insanların hızlıca yemesi ve fazla para ödememesi amacıyla düşünülmüş yemektir. Sık yenmeyeceği düşünülmüştür.

    Ama yanlış etki yaptı. Insanlar bunu her gün tüketmeye başladı. O zamanlar internette pek yaygın olmadıgından insanlar bilinçsizce ve hızla bunu yemeye başladılar. Onca zararını bilmeden.

    Bağımli gibi bunu yediler. Ve üreticilerde buna yetişemedi. Daha doğrusu normal olarak yetişemedi. Beşeri yoldan dıbına koydular. Böylesine tutan yiyecegi pahalandırmaya kıyamadılar. içine ne buldularsa attılar. Zaten zararlı olan yiyeceği verem eden bir türe dönüştürdüler.

    Piştiği ateşinden başla yendiği tabağa kadar, ordan tut arada ortaya çikan içindeki neydiği belirsiz iğrenç tada kadar zararı olan bu yiyeceğe(yiyecek demekte artık zorlanıyorum.) birde çin tuzu atarak analarımızı ağlatacak duruma geldiler. Evet doymamızada engel oluyorlar bunun sayesinde. Sonra siz şimdi ciddiye almasanızda cok çeşitli hastalıklara yakalaniyorsunuz. Döneri saran ekmek bile salak yapıyor mk bi araştırin işte.

    Ben tam bir açıklama yapamıyorum tabi. Çünkü bunlari ogrenmemiz engelleniyor. Yiyecek sektöru berbat bir durumda. Resmen en az üç cocugu yarısini 10 yasında kaybetmek icin doğurtuyoruz.
    Trans yağlara değinmedim bile.

    Ben pek anlatamadim tabi ama kendimin az bucuk ogrendigi kadariyla o üstunde baharatlar olmasa, tadinin kötülüğünden yenmeyecek olan o şeyi bir daha yememeye yemin ettim.

    Ev yemeklerine ve meyve sebze burun kıvırmayın.
    Hipotalamusunuza sahip cikin. Adam olun.
    ···
   tümünü göster