/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +18 -4
    Evet beyler babama çaydanlık şakası yaptım ve başıma gelenleri teker teker anlatıyorum.

    Biz çayı hep birlikte ailecek salonda içeriz beyler, çaydanlığı da yanımıza alırız. Evde 2 tane çaydanlık var bir büyük takım bir küçük takım. Çayı genelde büyük çaydanlıkta demleriz ve o gün de onda demlemiştik.

    Babam dedi ki, git şu çaydanlığı al gel, kaynaya kaynaya deli oldu dedi ve mutfağa giderkenki kısacık yolda aklıma türlü binlikler geliyordu. En sonunda gittim, mutfaktan büyük demlik yerine küçük demlik, yani boş olan deliği aldım ve salona doğru adım adım ilerledim. Babam o sırada çekirdek çatlıyordu beyler, babamın üstüne çaydanlığı attım, babam refleks olarak elindeki çekirdek tabağını bana fırlattı. Beni sıyırıp geçen tabak yeni aldığımız son model akıllı televizyona geldi, tv tabakları birlikte paramparça oldu.

    Babam daha fazla sinirlendi ve üzerime yürümeye başladı, ben hemen odama kaçtım kapıyı kapatıp sırtımı kapıya yasladım. Babam kapıyı açmaya çalışıyor ama açamıyordu, kalıplı bir kişilik olduğumdan ötürü gücü yetmiyordu.

    Babam eline ne geçtiyse kapıya fırlatmaya başladı, ortalık sakinleştikten sonra dışarı çıkayım dedim, babam sakinleşmişti ama sert sert bakıyordu. Kapının dışına adımımı attım ve bir de ne göreyim, yerde benim tüm elektronik eşyalarım, telefon, pc, ıvır zıvır ne varsa, hepsi paramparça olmuş.

    Babam benden çok pis bir şekilde intikdıbını almıştı. O günden sonra baya bir çalışıp evdeki bütün elektronik eşyaların yenilerini ben almıştım.

    Burdan babama saygılarımı sunarım.

    Özet: Babam ağzıma sıçtı.

    Edit: o günden sonra baya bir çalışıp evdeki bütün elektronik eşyaların yenilerini ben almıştım. Ne kadar pahalı olduğunu siz düşünün artık...
    ···
   tümünü göster