/i/Tespit

  1. 1.
    +11 -2
    beyler öncelikle hiç kimse buraya yazarak size kızlarla konuşmayı felan öğretemez. sizde buradan öğrenemezsiniz amk sadece okur ve hafızaya alırsınız. bu primci yazarlar sizlere hayal ürünü tecrübelerini anlatıp duruyor başlığı tutan yeni bir başlık daha açıyor zaten.(bazıları doğru olabilir)

    Tek gerçek var o da denemek beyler.

    üniversiteye başladiğimda, zor günler geçirdim, ama şimdi kendi işime bakıyorum. spora başladım (şu ara pek gidemiyorum. ama dümdüz olan göğüs kaslarımı öyle bir geliştirdim ki giydiğim her tişörtte vay amk cidden yakıştı diyebiliyorum.), sevgili yaptım ayrıldım, artık kızlardan mesaj bekliyorum hiçbir kıza da mesaj atıp egolarını şişirmiyorum ortada şişmesi gereken bir ego varsa o da benimkidir.(mesaj atmayın dediysek harekete geçmeyin demedik, instagramdan takip edebilirsiniz geri takip yapar zaten yapmazsa ümidi kesin) ki kızlarda mesaj atıyor beyler yalnızca sabırlı olmalısınız ve duygularınızı iyi saklamalısınız. oldukça mutsuz olduğunuz bir gün mutlu görünebilmelisiniz mesela, samimi olmadiğiniz insanlar arasında çok fazla konuşmamalı ve ortamı tartmalısınız. örnek veriyorum sınıfa girdiğinizde (lise üni farketmez) yürürken bütün sınıfı gözlerinizle kesin ve de muallak gülüşünü unutmayalım. muallak gülüşü derken eşek gibi sırıtmayın amk (örneğin ön sırada pek konuşmadığınız kızlar oturuyor) hafifçe gülümseyin ve yanlarından geçin. eğer yeterince sosyal ve özgüvenliyim diyorsanız gülümsemenin yanına bir de "günaydın" kelimesi koyabilirsiniz. şimdilik benden bu kadar beyler. he sen çok biliyon yarram diyenleriniz olacak. hiçbir gib bildiğim yok amk sadece birşeyleri denedim ve kısmen başarılı oldum. halada başarılıyım. peki mutlumuyum? her insanoğlu gibi yeterince mutlu değilim. demem o ki deneyin denemekten korkmayın. Deneyin ve tekrar deneyin.

    durumu cidden kötü olan, içindeki özgüveni dışarı çıkaramayan arkadaşlara özelden yardımcı olabilirim. soru sormanız yeterli olur.
    ···
   tümünü göster