/i/Tespit

  1. 1.
    +80 -4
    adamı eksileyenler kim amk sözlükte ne kadar çok hain köpek kansız var böyle
    ···
    1. 1.
      +8
      Burdan Türk Medyasına Şunları Söylemek istiyorum:

      Sizin yozlaşmış beyninizi gibeyim. Para için herşeyi yaparsınız demi kansız huur evlatları.PKK helikopterimizi düşürmüş,siz tayyibin düğününü haber yapın.
      ···
    2. 2.
      +3 -3
      La bi gibtiringidin amk hadi be. Yok Ruslar vermişmiş bilmemneymiş. Ulan Ortadoğuda ki bütün terör örgütlerine yardım etti bizim hükûmetimiz hatta devletimiz diyebiliriz çünkü bunu polisde biliyor askerde , mitte , valide , kaymakamda. Ulan sayemizde suriye tak çukuruna döndü 8 10 tane terör örgütü var şimdi orda. Çoğununda bi sonra ki hedefi biziz , suriyeliler sayemizde bizim ülkemizde taka döndü. Ulan biz daha kendi başımızda ki terör örgütü pkkyla kol kolayız be , 5 yıldır çözüm süreci diye adamlarının binlerce silahla şehirlere yerleşmesini izledik. Öte yandan ruslara gelirsek bunların orta doğuda ki en yakın müttefiki suriyenin anasının gibilmesinde çok büyük payımız var. Adamlar işidle baş edemedi ypgyle anlaştı (düşün bak suriye topraklarının kuzey bölümünün çoğu ypg istilasında ama anlaşmak zorunda kaldılar) ve doğal olarakda bu zütverenlere yığınla silah verdiler. Biz işide silah gönderdik , bizim sayemizde işid büyüdü sonra da bütün dünya medyası işide karşı ypgyi özgürlük savaşcısı ilan etti. Almanya amerika ingiltere amk örgütünü paraya silaha boğdu , onlarda zütüne mi soksun o kadar şeyi. Hemen pkkya postaladılar silahları.

      Özet : biz Türkiye olarak orta doğuda ki bütün terör örgütleriyle kol kola girdik. (Pkk dahil). Adamlar kendi çıkarları doğrultusunda ypgye (onlarda pkkya gönderiyor silahları) silah vermiş burda tırı vırı ediyosunuz. Ne olcaktı amk ne. Bizimkiler gibi kendi çıkarlarını hiç giblemeyip hep başkasının dediğini mi yapıcaklardı
      ···
   tümünü göster