/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +15 -3


    eren ördek



    ANKARA’da teröristlerin bombalı saldırısı sonucu şehit olan Başçavuş 35 yaşındaki Eren Ördek’in izmir’de yaşayan ailesi acı haberle gözyaşlarına boğuldu.





    Turan Çelik



    Mardin'in Nusaybin ilçesi'nde, girdikleri binaya teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanıp tedavi gördüğü GATA'da şehit olan 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Turan Çelik'in cenazesi, memleketi Adıyaman'da düzenlenen törenle toprağa verildi.





    Mahsur Cengiz



    Terör örgütü PKK tarafından Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan jandarma Er Mahsur Cengiz’in cenazesi dün akşam saatlerinde havayolu ile getirildiği Siirt’in Şirvan ilçesinde bu sabah saatlerinde defnedildi.





    Gökan Çakır



    Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde şehit olan Piyade Er Gökhan Çakır'ın izmir'deki baba evine ateş düştü. Şehidin amcası Kutbettin Çakır, "Dün işyerlerimize Kürt olduğumuz gerekçesiyle saldırı girişiminde bulundular. Bugün ise oğlumuzun şehit olduğunun haberi geldi" dedi.





    Şahin şimşek



    Hakkari’de terör örgütü PKK’nın düzenlediği hain saldırıda şehit düşen Piyade Er Şahin Şimşek'in Ankara Polatlı'da bulunan baba ocağına ateş düştü. Şehit erin ailesinin yaşadığı evden, Türkçe ve Kürtçe feryatlar yükseldi.





    cihan aksar



    Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki saldırıda şehit düşen Sözleşmeli Piyade Er Cihan Aksarı'nın babası Cemal Aksarı, kendisinin de Kürt kökenli olduğunu söyledi.

    "Ben önce Türk'üm, sonra Kürt'üm" diyen Aksarı, "Selahattin Demirtaş beni temsil edemez. Temsil etme şansı yok. Kürtleri temsil edebilmesi için Allahuekber Dağları'nda yüz bir sene önce şehit düşen onca şehitlerimizden ve Çanakkale'ye bakıp da oradaki şehitlerden utanması lazım. Onlar bu vatan için canlarını feda ederken Kürt'ü, Çerkes'i, Abhaz'ı, muhaciri diye ayrım mı yaptılar? O zaman onlar bu vatan için kanlarını dökerken bir ayrım mı yaptılar? Neden ayrım. Bizde ayrım yoktur, biz hep biriz, hep beraberiz, tek bayrağız, tek milletiz, tek yumruğuz. Bizi hiçbir güç, hiçbir şekilde ayıramaz, bölemez" ifadelerini kullandı.




    ilk önce şunu belirteyim bir ülkenin başına gelebilecek en kötü şey şehitlerin gelmesi değildir ;halkın gelen şehitlere alışmasıdır
    Allahın hergünü şehitimiz geliyor ama biz hala recep sunu dedi kemal bunu dedi yok efendim başkanlık biz halk olarak ne ara şuurumuzu kaybettik , ne ara!!!
    Vatan için kendini siper edenleri düşüneceğimize biz ne ara bu andin gundin islerle uğraşır olduk

    2. Mesele beyler olay Türk Kürt savaşı değildir bu savaş Türkiye pkk savaşıdır
    Biraz gercekci düşünelim bu örgütün içinde ingilizinden rusuna kadar var zanten suriyelileri saymamiza gerek yok
    Birde kaldiki bunlar kürtleri bile öldürüyor köylerden cocuk kaçırıyor ama kürtleri ne yapiyorlar kılıf olarak kullanıyorlar bizde o aşşağılık insanların oyunlarına kanıp bu savaşı
    TÜRK KÜRT savaşı diye lanse ediyoruz
    Ama artık uyanın

    Vatan borcunu parayla ödeyip
    Canlarıyla bu borcu ödeyenleri
    görmezden gelmeyin

    ŞEHiTLERiMiZ iÇiN 1 DK LIK SAYGI DURUŞU
    https://m.youtube.com/watch?v=c37nfXdLmJY
    ···
   tümünü göster