/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1401.
    +22
    Sabah uyandığımda bu ikisinin bilgisayar başında olduklarını gördüm. Yüzerlerinden düşen bin parçaydı. Hayırdır lan ne oldu diye sordum. Okan ağlamaya başladı. Bu çocuk beni deli ediyor dostum. Adi bir kevaşe gibi ağlıyor sürekli. Ne olduğu sorusunu yineledim. Buse lafa girdi.

    “Paranın bir kısmını internete attık, biraz kumar oynayalım diye. Ama kendine hakim olamadı ve şanssızdı. Şuan sadece 3 bin lira para kaldı” dedi.

    Bir insanın bütün sinir damarları ağrırı mı? Bütün sinir sistemim birbirine girmiş gibiydi. O milisaniyelik esnada kafasına sıkmak istedim. Bu adam gerizekalının biriydi. Bu adam aptal ve ipe sapa gelmezdi. Vazo olsaydı keşke evimizde. Filmlerdeki gibi kafasına atardım. O an karşıma ne gelirse gelsin keser atardım. Öldürmek bir tarafa dursun, ölüsüne bile işkence ederdim. Durum korkunçtu. Ellerimi kafamın arasında aldım. O an Burak yılmaz gibi gözüküyordum.
    ···
    1. 1.
      +1
      ulan okurken hasgibtir çektim vermiycektin parayı okana amk belliydi bi takluk olacağı amk salağı seni acayip sinirlendim şuan
      ···
   tümünü göster