/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +395 -13
    Siz hiç ölen arkadaşınızın son sigarasını içtiniz mi ben içtim
    kısa zaman önce trafik kazasında kaybettim arkadaşımı daha 25 yaşında hayatının baharında sorumsuz bir trafik canavarı aldı onu bizden halbuki hayalleri vardı izmir'e zütürecekti beni ailesi ile tanışmaya mesela olmadı kardeşim ben zütürdüm senin ölü bedenini ambulans arkasında memleketin izmir'e cenazende tanıştım ailen ile rica etti baban "oğlumun eşyalarını toplamaya yüreğim el vermez sen toplayıp yollarmısın" diye. Nedemek amcacığım dedim ama yol boyunca o evin kapısından içeri nasıl gireceğimi düşünerek için için ağlaya ağlaya.
    şimdi evindeyim kardeşim yeni aldığın adidas ayakkabılarını koydum koliye hani "ulan bir daha mı geleceğiz dünyaya kıyıyorum para" diyip son paranla aldığın ayakkabın sonra kıyafetlerin "oğlum bu nasıl bir kravat lan" dediğim.
    şimdi bitti işim kardeşim son koliyi de kapattım sehpanın üzerinde duran sigara paketin elimde içinde son bir sigara oturdum yere elim ayağım titriyor helal et kardeşim son sigaranı yaktım hönküre hönküre ağlıyorum gittiğin yerde huzur içinde uyu...
    ···
   tümünü göster