/i/Tespit

  1. 1.
    +98 -2
    Ucuzu kaliteli olan şeyler; Karaköy Poğaçası, Çay ve Eski model telefonlar.

    Çay : çayın en makbul olanı 50-75 kuruş arasında olanıdır eğer bir mekana gidim çaya 3-5 lira veriyorsanız o çay bergamotludur koklarsın bir taka benzemez içersin gırtlağını mideni yakar açıkcası tak gibi kokar o yüzden çayı ucuz yerde içmeyi her zaman severim bardağı küçük demi koyu olur.

    Karaköy Poğaçası : Az önce Eskişehirde bir pastanede karaköy poğaçası sordum 1 lira dedi çıldırdım başlık açasım geldi arkadaş o derece ben işten çıkıp 3 tanesi 1 lira olan karaköyden 12 yiyen adamım arkadaş karaköy küçülsede 3 tanesi 1 lira olmalıdır bu alışkanlıktır böreğin kilosu 25-50 veririm koymaz ama arkadaş Karaköye 1 lira vermeceğime gider dilenciye sadaka veririm.

    Emekter eski model ölümüne sağlam telefonlar nokia 2300'um ilk telefonum üstüne belki 4 telefon aldım ama arkadaş o telefonu her zaman yedekte tuttum belki ama o telefon her muhtaç olduğumda beni kurtardı kızarım fırlatırım ona bir şey olmaz belki fotoğraf çekemez internete giremez ama onun radyosu her yerde çeker o sarjı 3-5 gün gider.

    Meyve ucuzladıkça kalitesi artar çünkü meyve bollaştıkça ucuzlar kalitesi artar kilosu 10 kuruşa düştüğündeki karpuzun lezzetini 5 senedir yediğim hiçbir karpuzdan alamadım.
    ···
   tümünü göster