/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +33 -5
    Şimdi beyler başlıkta ki gibi araba alıcam. Araba alıcaklar şunlara dikkat etmeli şeklinde bi yazı olmayacak. Beraber tartışıp en iyisini bulacaz. Tabiki en iyisi bugatti veyron ama gönül isterdi ki peder bey zengin olsaydi.

    Az yakar çok kaçar hesabı olacak. Bu cümleyide oldum olası sevmişimdir. Size de öyle kulağa hoş gelmiyor mu amk. Her neyse benim aradığım araba öncelikle piyasasi 15 bin Türk lirası civarinda olmalı. "Bu paraya git tofaş doğan al hacı" diyecekler yazıyı burda okumayı bırakıp gibtirsin gitsin. Fiyat konusunda anlaştık. Şimdi asıl konu askerliğe çok yok. Arabayı askere gidene kadar kullanıp gitmeden önce satmak istiyorum. O yüzden pazarı iyi olmalı. Değerinde satmam için maximum 2 hafta gibi sürede çıkartmam lazım.

    Şimdi de ulan davar daha almadan ne satması dediğinizi duyar gibiyim. Bi durun da okumaya devam edin aminakoyayim. Arabaya 10 sene binip beraber mezara zütürecek olsam dediğiniz gibi yapardım ama o işler öyle olmuyor.

    Sondan bir önce olarak da parça konusunda da ucuz ve rahat bulunmalı ki beni sıkıntıya sokmasın. Asgari ücretli ırgatız ne de olsa amk. Zaten kredi çekince 520 lirası krediye gidecek.

    Son olarak da sadece markasını değilde modelini ayrintili şekilde açıklayacabilecek panpalarimi bekliyorum.

    Buraya kadar üşenmeden okuyan kardeşlerimin taşşağı sağolsun.

    Hayaller Hondaa

    Edit: Beyler dediğiniz bütün markalara tek tek bakıyorum ilginiz içinde eyvallah panpalar

    Edit2:Kankalar cevap veren herkese eyvallah düşündünüz cevap verdiniz. Arabayı aldığımda ki ilk işim fotoğraf atmak. Sürpriz olsun.
    ···
   tümünü göster