/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +14
    http://www.incisozluk.com.tr/e/171378584/ başlığının 2. partı olarak 11. maddeden bu başlıkta devam edicem. işlerim biraz yoğundu. maddeleri kafada toparlıyayım. Daha optimize yazılar yazmam daha iyi olur. siz rezleri alın bekleyin.

    part 1 de üzerinde durmadığım bikaç noktadan bahsedicem. 2. part daha focus konular üzerinde dönecek.



    11. suçlu hissettirme





    erkekler arasında en çok dönen muhabbetlerden biri, bir kadına karşı üstün gelmenin yolunun ona onun suçlu olduğunu hissettirmek olduğudur. ama diğer maddelerde olduğu gibi bunun da bir dozu ve dikkatli davranılması gereken yöntemleri vardır. bir kadına "lapsss" diye "sen bu konuda suçlusun dıbına kodumun kaşarı" derseniz, sıkı bir kavga ve ardında muhtemelen sonu kaybedenler klubüne çıkan bağlantı yoluna saparsınız. peki nasıl yapıcaz? anahtar cümle "neyse sorun değil.." bunu söylemek kadının kafısında soru işaretleri oluşturur ve bir suçluluk pgibolojisine girmesini sağlar. bunun sonucunda, birlikte olduğunuz yada yürüme aşamasında olduğunuz kadın, size karşı kendini mahçup hisseder ve toleransı artar.



    12. istek manupülasyonu





    en bilinen manupülasyon tekniklerinden biri, karşıdakine önce yapılması zor ve reddedilme ihtimali yüksek bir istekte bulunup; ardından daha basit bir istekle geri dönüş yapmaktır. bu da aslında suçluluk duygusu yaratma yollarından biridir, ama daha kapsamlı bir konu olduğu için ayrı bir maddede değindim. ama bu yöntemi bir kadına uygularken biraz uyarlama yapmak ve dikkatli olmak gerekir. yapılma ihtimali düşük istek de, yüksek istek de karşınızdaki kadının sınırları dahilinde olmalıdır. yani bu noktada kriter samimiyet oranıdır. yani 5 yıllık karınıza "sex yapalım" demekle, yeni tanıştığınız ağır başlı bir kadına "dondurma yemeye gidelim mi?" demek arasındaki farktan bahsediyorum. ses kaydında buna daha belirgin örnekler vericem. bu noktada amaç kadının, ilk isteği yerine getiremediği için vicdan yapıp 2. isteği yerine getirme dürtüsünün oluşmasını sağlamaktır.

    http://vocaroo.com/i/s0QoGysTGxCP
    http://vocaroo.com/i/s0K0YONmtcVU
    ···
   tümünü göster