/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +4 -1
    Türkiyede feminizm Atatürkçülük akımı ile beraber gelmiş ve kadınların erkekleri "EŞiTLiK" adı altında ezmesinden başka birşey değildir. Onlara sırf bayan denildiği için eylem yapan, ailenin yöneticisi olduğunu zannedip trip atmaktan başka birşey bilmeyen yeni nesil'in saçmaladığı sözler ve fikir topluluğudur.

    Eğer dikkat ederseniz annelerimiz, anneannelerimiz bu tür tripler veya gibimsonik özgürlük arayışına girmemişlerdir ki onlar bu vatanı, erkeği her zaman idare etmişlerdir.

    Kadınlar günümüzde zaten özgürdür, hemde erkeklerden çok daha özgürdür. Erkek sokak ortasında dayak yese kimse girmez herkes izler ancak kadın dayak yerse birsürü eli sopalı bıyıklı adamı sana vururken bulursun.

    Yeni nesil elinde Iphone 6'sı, belinde siyah,dar, yüksek bel pantolonu, bütün dekoltesi ile gelmiş erkeklere bakma diyor. Sanki çok bir gibim biliyormuş gibi de Kuran-ı Kerim'den ayetler veriyor "Erkek önce gözünü sakınmalıdır" gibisinden. Peki sen kitaptaki herşeyi uyguladın da mı erkeği sorguluyorsun ? Biz de insanız ve çok daha çaresiziz siz kadınlardan emin olun bize...

    Yok kadın pilotmuş, Anadolu kadınıymış vs. vs. Bunlar gibi olun da önce sonra kadınlığınızdan övünün be...

    Trip atmaktan başka bir gibim bildiğiniz yok, yemek yapmak desen hak getire, çalışmak desen yok, çocuk bakmak desen yok bakıcıya verelim diyor,ev temizlemek yok hizmetçi yapsın. Kusura bakma da bu noktada da bir amın var diye kimse senin tribini çekmez 10 saat çalıştıktan sonra. Gece 2'de de hiçbir ev kızı dışarı masum amaçlar ile çıkmaz ayrıca bunuda bilin.

    Ha ayrıca günümüz erkeklerini de unutmayalım. Küpe takmalar, Starbuckslar falan. Kızlrın zütünü de hep siz kaldırıyorsunuz Berkecanlar.Sen eğer her kızı gibmeye kalkarsan,
    Evinin direği, ailenin babası olmazsan o kız da çareyi başka yerde arayacak ve kendini bir gibim sanmaya başlayacaktır.

    NOT:Şimdi bazı izmirliler doluşacak kokularını alıyorum yok özgürlük falan giberim özgürlüğünü lan bir sizmi özgür olacaksınız amk.Biz çalışalım siz yiyin, yedirtmeyince de pankart açın yok kadınız yok o'yuz yok buyuz. Peki o eşitliğe ne oldu sayın dıbınakoduğum ?
    ···
   tümünü göster