/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 51.
    +43 -21
    Kardeşim hayvanmısın.
    Ben sürekli büyüklerime yer veririm ama vermeyen olmazsa da ses etmem. Orada sen ahlak bekçisi değilsin. O kızlara yaptığın davranış onların size yaptığı davranıştan daha beter yaptığına darp derler istese o beğenmediğin kızlar seni karokollarda süründürüp bir yerinden kan alırlar. Senin yapman gereken olayı güzelce anlatım kızlardan yer istemek. Sen kimsin ki insanlara böyle davranıyorsun.
    ···
    1. 1.
      +7 -5
      haklı ama çügü
      ···
    2. 2.
      +3 -4
      Kardeş önüne gelen istediğini yaparsa toplumda ahlak düzen kalmaz. Haklı falanda değilsin.O kızlar kanunen haklı olabilir ama bu arkadaşın haklılığının üstünü örtmez.Çok da iyi yapmış ben olsam acımam döverdim huurları ve emin ol o fallikler o yaşlıların farkında ama berkecanlar yüzünden kalkan zütleri yüzünden istediklerini yapabileceklerini düşünüyorlar.
      O adam orda ahlak bekçiliği yapmış çokta iyi yapmış eline diline sağlık.
      Yaşasın Toplumsa Ahlak kuralları Allah belasını versin bireysel kuralların.
      ···
    3. 3.
      -1
      Hacı kusura bakma burası ırak iran değil. Türkiye Cumhuriyeti burası öyle kafana göre kural koyup iş yapamazsın. Adam gibi rica et verirse verir vermezse de kimse bişi diyemez. Her ağzı olan avrupa avrupa diye ağlıyor her şeyleri bizden üstün. Fakat senin ve senin gibiler yüzünden kıbrıs girer ama bizi almazlar.
      ···
    4. 4.
      -1
      Ya gibtir git bi avrupa tutturmussunuz iyice onun bunun kopegi oldunuz. Helal arkadașım sana da laftan anlamayana gerekirse zorla anlatacaksın. Büyüklere saygı da kalmamis gelmis avrupa birligi diyor aq
      ···
    5. 5.
      0
      Amk davarına bak sen gibtir git dagda yaşa. Utanmadan bide kızlara kaba kuvvet uygulayan bir engelliyi savunuyor. Zira sizde beyin olsa kaba kuvvet yerine anlaşarak çözersiniz olayı.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster