/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +76 -4
    Tabi eve çıktığımız dönemlerde çok samimi değildik apartmanla. Sonra kevser teyze ayda bir kere toplantı yaptığı için gide gele samimi olduk. Haftada birisi ya yemeğe çağırır bizi ya da eve yemek getirirler. Biz de öyle dan dun bebeler olmadığımız için sevdiler sağolsunlar.

    Geçen toplantıda apartmanın en sevilmeyen kadını en üst kattan zümrüt teyzeye bakarak şöyle demişti. "Birileri balkondan aşağıya sigara atıyor. Markası MM. Aramızda MM içen kim var? diye sormuştu. Sonra bize baktı. Yok valla kevser teyze biz camel içiyoruz dedik. Sonra zümrüt teyze, Belki ikinci kattaki kadın içiyodur. Hani gece geç gelen. Kevser "o vardiyalı çalışan bi yavrucak günahını almayalım. dedi. Biz okanla göz göze geldik. Hafif bi tebessüm. Sonra aşağı sigara atmalar kesildi.

    Neyse gene olarak bu kadar bilgi size yeter. Şimdi gelelim asıl konumuza. Okan ve esra.

    Okan bir gün rica etti ve ankaradaki bütün eskort sitelerini gezdik. Ulan japon ferreları gibi hepsinin yüzünü kapatmışlar. Tabi azmettik. Ulan boyu şu kadar vardır şu kadar yoktur diye. Sonra boy ve kilo tahmini ettik. Yok ben 60 diyorum o, o kadar yoktur taş çatlasın 52 falandır diye.

    Sonra kararlaşırdık. Gece biraz erken gelirse 11-12 gibi o zaman çıkar bir şeyler istemek için bi kontrol ederiz dedik. Ama kim çıkacaktı. Bunun kararı için yazı tura attık. Yazı geldi ve ben kazandım. O gece gelmedi. Ertesi gece saat 12 gibi geldi
    ···
    1. 1.
      -8
      Camel soft mu panpa
      ···
    2. 2.
      -1
      Bence kısadır :D
      ···
   tümünü göster