/i/Tespit

  1. 1.
    +325 -37
    1) Hani derler ya kadınlar kadınlar için giyinirmiş, kadınlar erkekler için giyinmezmiş falan. Külliyen YALAN. Dünyadan erkekleri çıkarın, sadece kadınlar kalsın, garanti veriyorum o zütlerine kadar giydikleri mini etekleri GiYMEZlerdi. Neden mi? Tavuskuşunu düşünün gençler. Kadınlar bulabildiği en iYi erkeği bulmak, ondan çocuk yapmak isterler. Çevrede kendilerinden daha güzel bir kadın olursa erkekler ONU seçer; dolayısıyla o kadını değil de kendisini seçsin diye bir kız her türlü miniyi GiYER. Asıl gerçek budur.

    Ayrıca, derler ya hava sıcakmış da bilmemneymiş o yüzden gotlerine kadar bir etek giyiyorlarmış. Biz yazın en fazla kısa kollu ya da basketçilerin giydiği gibi sıfır kollu bi tişört, altımızda da DiZiMiZE kadar şort giyiyoruz. Kadınlar da böyle giyinsin ?? Hava sıcaksa bize de sıcak ulan. Biz bu kadar bir çıplaklıkla idare edebiliriz sıcaklarla, kadınlar niye GOTune kadar bir mini giyip iyicene dekolte çıkarıp gezinio??

    Gerçekler acıdır bayanlar. Ne giyinirseniz giyinin ama şu yazdıklarımı KABUL edin.

    EDIT: Sagolun gençler trende girmişiz. Kimsenin giysisinde gözüm yok, ne giyerseniz giyin baylar bayanlar, ama gerçekleri de kabul edin artık
    ···
   tümünü göster