/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 201.
    +2 -2
    helal et üstte gözüksün diye yazıyorum .

    sadece apandisin bir taka yaramadığını savunan cahil bir tak parçasından başka birşey değilsin . Apandis için yazdığın yazıdan sonrasını okumadım . Apandisin belki mide gibi karaciğer gibi akciğer gibi bir işlevi olmayabilir ama dıbına koduğum evladı bu tür işlevleri olmadığı için apandise sen kim oluyorda bir taka yaramıyor yazma cürretinde bulunabiliyorsun bunu demen senin insanın doğasına hakaret ve küfür etmendir .

    Geçtiğimiz Yıllarda Apandis ve Kalın bağırsak üzerinde yapılan araştırmalar sonucu apandise sahip bir insanın apandisi alınmış bir insana göre Kalın bağırsak kanseri olmama ihtimali %80 oranlarında çıkmış . Bu da demek oluyor ki apandis Kalın bağırsak kanserini %80 oranlarında azaltıyor . Bre orrrrrossspu evladı hani hiç bir taka yaramıyordu bre bin kurusu şuan seni gibesim geldi .
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      sakin ol. apandist asıl işlevini yerine getirmiyor bunu zaten biliyoruz fakat apandist pek çok insanı modern tıp olmasaydı öldürecek derecede tehlikeli bir parça.

      ayrıca kafadan istatistik sıkmasan iyiydi. apandist dışında 20 yaş dişi gibi bir gibe yaramayan bir organın insanların bazılarında olup bazılarında olmaması da ibret alan için baya anlamlı.

      bunlar bilimsel çıkarımlar, beğenmiyorsan okuma. git ne gibim okumak istiyorsan onu oku.
      ···
    2. 2.
      0
      ulan dıbına kodumun çocuğu apandis insanı öldürdüğü için mi bi taka yaramıyor diyorsun o zaman vücuttaki hiç bir organ bi gibe yaramıyor amk . ya senin gibi mal insanlara cevap bile verilmez aq.

      Kalın bağırsak kanserine neden olan bakterilerin yüzde 80'lik bir kısmının apadis içerisinde toplandığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır . Bu bakteriler apandiste insana apandis duvarı delinmediği sürece zarar vermeyecek bir enfeksiyon oluştururlar . Apandisin patlayıp enfeksiyonlu bağırsak salgılarının karın içine boşalması da zamanında cerrahi müdahale olmazsa ölüme neden olur .

      cahil huur evladı utanmaz bin kurusu seni insanın doğasına bir gibimi biliyormuş gibi hakaret eden ukala züt . gibtir git artık senle muhatap bile olmam .
      ···
   tümünü göster