/i/Tespit

  1. 1.
    +13
    Merhaba dıbına koduklarım ben o her gün gördüğünüz, canınız sıkıldıkça dayak attığınız elinizle molotofla artist artist yanından geçtiğiniz gta polisiyim.
    Evime üç kuruş ekmek zütürmek için o sokaklarda az mı kovaladık sizi, suç işledin tabanca sıktık ölmedin, pompalı sıktık ölmedin, taramalı sıktık ölmedin, helikopter getirdik ölmedin, özel harekat getirdik ölmedin.Her zaman ölen biz olduk.Çocuklarımız için onların geleceği için canımızdan olduk.Bi pizzacı öldürcem diye bütün trafiğin dıbına koydun, şehirde anarşi oldu. Seni ararken gittin arabanı boyattın bulamadık.Şifre yaza yaza bizim bile kullanmadığımız silahlar aldın eline engelleyemedik. için rahat mıydı?
    Her gün ayrı yer soydu. Genç yaşlı erkek kadın herkesi dövdün. Kaos yarattın. Geldin karakol bastın karizmamız gitti.
    Sokak aralarında drift yaptın tak var gibi insanları ezdin paralarını aldın. Bütün asayişi arkana taktın yine de yakalayamadık.
    Gittin kıyafet mağazalarına bi takdan da anlamadığın için gibik gibik tipler yaptın biz o gömleklerin içinde piştik. Lüks arabalarla gezdin bizim ki klagibdi.
    Mutlu musun şimdi? Amacına ulaştın mı? Uşaklık yaptığın adamların verdiği görevler bitti mi?Bitti mi gibik çetenizin problemleri?Bi de yaptığın işi düzgün yapsan bir şeyde demiyicem bin, bi polis vurmak için kim bilir kaç mermi harcıyosun? Tabi bi hile yazınca her şey bitiyo sanıyosun ama öyle değil kaç tane emekçinin emeği var onda. Araba sürmeyi de bilmiyon tam diyorum aha adam oldu kırmızışıkda da duruyo ama yok bi gün öyleysen 5 gün terör estiriyon aq
    ···
   tümünü göster